Ota yhteyttä

Auringosta energiaa


Oletko miettinyt, miten aurinkopaneelit soveltuisivat taloyhtiöösi? Kysy meiltä! 

Myymme aurinkopaneelijärjestelmiä erikokoisille taloyhtiöille. Kun yhdistät aurinkopaneelit ekologiseen kaukolämpöön, saat minimoiduksi taloyhtiösi hiilijalanjäljen pienellä investoinnilla.

Järjestelmä mitoitetaan vastaamaan taloyhtiösi kiinteistösähkön kulutusta. Perussääntönä on, että mikäli taloyhtiösi rakennuksen katon toinen lape osoittaa kaakon ja lounaan välille, on aurinkopaneeleiden asentaminen kannattavaa.

Kysy tarjousta Avaimet käteen -kokonaispaketista, joka sisältää asennuksen ja käyttöönoton lisäksi tarvittavat luvat, sopimukset sekä joustavat maksuehdot.

Aurinkopaneeleita taloyhtiöihin


Aurinkopaneelien tuottama energia kannattaa käyttää ensisijaisesti kiinteistössä. Mikäli ylituottoa tulee, voi ylijäämäsähkön myydä sähköverkkoon tehtyään ostosopimuksen sähkön myyjän kanssa. Aurinkosähköjärjestelmän kytkemisestä sähköverkkoon löytyy tietoa täältä.

Myymämme aurinkopaneelien asennusjärjestelmät on suunniteltu Suomen ankariin ilmasto-olosuhteisiin soveltuviksi. Kumppanitoimittajaltamme saat aurinkosähköjärjestelmien asennustelineet kaikille kattotyypeille sekä seinä- ja maa-asennuksiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Etunimi*
Sukunimi*
Lähiosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*
Taloyhtiön nimi*
Taloyhtiön osoite*
Haluan lisätietoa (valitse oikea kohta):
Jos et löytänyt yllä olevasta listasta sopivaa aihetta, ei hätää! Voit kertoa yhteydenottopyyntösi aiheen tai lisätietoa aiheestasi tässä. 

 

Ilkka Mustonen
Asiakaspäällikkö

Yhteystiedot:
Puh. 040 669 2363
PL 4, 40101 Jyväskylä
Kivääritehtaankatu 6 C, 2. krs
etunimi.sukunimi@jenergia.fi

 

Teemu Brandt
Asiakkuuspäällikkö

Yhteystiedot:
Puh. 040 754 1677
PL 4, 40101 Jyväskylä
Kivääritehtaankatu 6 C, 2. krs
etunimi.sukunimi@jenergia.fi