Ota yhteyttä

Ravintola Pöllöwaari tarjoilee laadukasta lähivettä

PöllöwaariSuomalaiset nauttivat maailman parhaasta hanavedestä. Yksilöllisistä majoitus- ja ravintolapalveluista tunnettu hotelli Yöpuu ja sen Ravintola Pöllöwaari tekevät laadukkaasta lähivedestä entistäkin parempaa: maailmalla ihailtua suomalaista hanavettä tarjoillaan omassa talossa suodatettuna, jäähdytettynä ja hiilihapotettuna.

"Paikallisen vedentuottajan, Jyväskylän Energian, kanssa selvitimme lähiveden alkuperää, puhtautta ja ekologisuutta. Yrityksemme päätti kehittää sitä hyödyntämään oman järjestelmän, jossa myös huolto ja ylläpito ovat kokonaan paikallisten toimijoiden hoidossa", ravintolapäällikkö Ulla Häkkinen kertoo.

"Haluamme näin omalta osaltamme pienentää hiilijalanjälkeä suodattamalla ja hiilihapottamalla vetemme itse sen sijaan, että myisimme valmiiksi pullotettuja teollisia vesiä. Jyväskylässähän on todella laadukas hanavesi jo valmiiksi", Häkkinen toteaa.

"Suodatettu vesi on maultaan erittäin raikasta ja pehmeää. Pöllöwaarin oma jäähdytetty vesi - kuplilla tai ilman - on todellista, tuoretta lähijuomaa. Sen maku sopii upeasti tarjoamiemme ruokien ja viinien rinnalle. Vesi tarjoillaan erityisistä suodatusjärjestelmää varten tilatuista kaatimista", Häkkinen sanoo.

Jyväskylän Energia tuottaa ja jakelee vettä lähes 130 000 käyttäjälle. Pääosa vedestä tuotetaan kolmessa suuressa tuotantoyksikössä, jotka sijaitsevat Laukaan Vuonteella, Vaajakoskella ja Viitaniemessä.