Ota yhteyttä

Tilapäissähköä tontille ja tapahtumiin

Jyväskylän Energia toimittaa tilapäissähköä määräaikaisiin tarpeisiin, kuten tapahtumiin, enintään yhden vuoden ajaksi. Rakennusaikainen sähkö otetaan pääsääntöisesti asiakkaan liittymästä. Jos sähkönkäyttötarve kestää yli vuoden, tulee sähkön jakeluverkkoon liittymisestä tehdä liittymissopimus ja maksaa hinnaston mukainen liittymismaksu.

Tilapäisestä sähköntarpeesta kannattaa sopia liittymispalvelumme kanssa hyvissä ajoin etukäteen, jotta voimme selvittää liittymän toteutuksen edellytykset. Emme aina voi taata tapahtumasähkön saatavuutta kaikkialle Jyväskylän alueella. Määrittelemme tilapäissähkön sähkökeskuksen sijainnin asiakkaan tarpeen mukaan siten, että sähkökeskukset asennetaan pääsääntöisesti JE:n muuntamoiden tai jakokaappien viereen. Sähkökeskuksia on mahdollista vuokrata sopimusurakoitsijoiltamme. Huomioithan, että tilapäissähkön toimitusaika on noin 3 viikkoa. Tilapäissähkön hinta alkaen 350 € (alv 0%) sisältää tilapäissähkön kytkennän, mittaroinnin ja purun.

Jyväskylän Kaupungilla on varattu tapahtumia varten omia sähkönjakelupisteitä Kauppakadulla, Lounaispuistossa ja Lutakossa. Niiden käytöstä on mahdollista sopia suoraan Jyväskylän Kaupungin kanssa. 

Tiedustele tilapäissähköä oheisella lomakkeella tai ota yhteyttä liittymispalveluumme. 

 

 

Liittymispalvelu
Rakentajien uudet sähkö-, lämpö- ja vesiliittymät

Yhteystiedot:
Puh. 014 366 4030
Voit varata henkilökohtaisen palveluajan seuraavasta osoitteesta: www.vicentum.com/jenergia

Lähetä viesti