Ota yhteyttä

 

Sähkötuotteet

Sähkötuotteemme lajiteltuna tuotantotavan mukaan:


Puusähkö
on Vihreää Sähköä. Sen tuottamiseen hyödynnetään lähiseudulta metsistä saatavia, uusiutuvia energianlähteitä. Puusähkö on oman maakunnan energiasta tuotettua, ympäristöystävällistä sähköä. Tuotamme puusähköä vuodessa noin 250 GWh, mikä vastaa karkeasti noin 13 000 sähkölämmitteisen omakotitalon vuosikulutusta. Kaikki kotitalousasiakkaamme saavat Vihreää Sähköä Normisähkön hinnalla. Puusähkön CO₂-päästöt ovat 0 g/kWh.
Tee sähkösopimus


Tuulisähkön
tuottaminen itse Keski-Suomessa on haasteellista. Voit silti valita ympäristöystävällisen tuulisähkön, jota tuotetaan Porin ja Raahen tuulipuistoissa. Saamme Tuulisähköä osakkuusyhtiömme Suomen Hyötytuuli Oy:n kautta n. 60 GWh vuodessa. Tästä määrästä riittää n. 3000 sähkölämmitteiseen omakotitaloon. Tuulisähkön CO₂-päästöt ovat 0 g/kWh.
Tee sähkösopimus

 

Pörssisähkö on valintasi, mikäli haluat seurata sähkön hintakehitystä ajantasaisesti: sähkösi hinnoitellaan joka tunti NordPool-sähköpörssin mukaisesti. Pörssisähkö sopiikin erinomaisesti aktiiviselle, taloudestaan tarkalle ja valveutuneelle käyttäjälle. Pörssisähkön CO₂-päästöt ovat 236 g/kWh. Tee sopimus tai kysy lisätietoja Pörssisähköstä asiakaspalvelustamme: puh. 014 366 4010.

 

Normisähkö on sähköä, jota tuotetaan yhdistämällä monia eri tuotantotapoja. Normisähkön tuottamisessa käytetään uusiutuvien energialähteiden lisäksi myös fossiilisia eli uusiutumattomia energianlähteitä, kuten turve ja ydinvoima. Normisähkön CO₂-päästöt ovat 236 g/kWh. Myymme normisähköä yritysasiakkaillemme.

Laske sähkön hinta hintalaskurillamme