Ota yhteyttä

 

Sähkötuotteet

Sähkötuotteemme lajiteltuna tuotantotavan mukaan:


Puusähkö
on Vihreää Sähköä. Sen tuottamiseen hyödynnetään lähiseudulta metsistä saatavia, uusiutuvia energianlähteitä. Puusähkö on oman maakunnan energiasta tuotettua, ympäristöystävällistä sähköä. Tuotamme puusähköä vuodessa noin 400-500 GWh, mikä vastaa karkeasti noin 22 500 sähkölämmitteisen omakotitalon vuosikulutusta. Kaikki kotitalousasiakkaamme saavat Vihreää Sähköä Normisähkön hinnalla. Puusähkön CO₂-päästöt ovat 0 g/kWh.
Tee sähkösopimus


Tuulisähkön
tuottaminen itse Keski-Suomessa on haasteellista. Voit silti valita ympäristöystävällisen tuulisähkön, jota tuotetaan Porin ja Raahen tuulipuistoissa. Saamme Tuulisähköä osakkuusyhtiömme Suomen Hyötytuuli Oy:n kautta n. 12 GWh vuodessa, mikä vastaa 600 sähkölämmitteisen omakotitalon vuosikulutusta. Tuulisähkön CO₂-päästöt ovat 0 g/kWh.
Tee sähkösopimus

 

Pörssisähkö on uutuustuotteemme! Pörssisähkö on valintasi, mikäli haluat seurata sähkön hintakehitystä ajantasaisesti: sähkösi hinnoitellaan joka tunti NordPool-sähköpörssin mukaisesti. Pörssisähkö sopiikin erinomaisesti aktiiviselle, taloudestaan tarkalle ja valveutuneelle käyttäjälle. Pörssisähkön CO₂-päästöt ovat 236 g/kWh. Tee sopimus tai kysy lisätietoja Pörssisähköstä asiakaspalvelustamme: puh. 014 366 4010.

 

Normisähkö on sähköä, jota tuotetaan yhdistämällä monia eri tuotantotapoja. Normisähkön tuottamisessa käytetään uusiutuvien energialähteiden lisäksi myös fossiilisia eli uusiutumattomia energianlähteitä, kuten turve ja ydinvoima. Normisähkön CO₂-päästöt ovat 236 g/kWh. Myymme normisähköä yritysasiakkaillemme.

Laske sähkön hinta hintalaskurillamme