Ota yhteyttä

Tervetuloa Energiaopas-palveluun!

Näiltä sivuilta selviää, miten sähköä, lämpöä ja vettä voi käyttää järkevästi. Tarkoituksemme on kertoa selkeästi asioista, jotka kiinnostavat asiakkaitamme ja jotka ovat olennaisia energian ja veden kulutuksen kannalta.


Asun omakotitalossa Asun kerros- tai rivitalossa
Olen isännöitsijä tai taloyhtiön edustaja

 

Miksi energiayhtiö neuvoo säästämään energiaa?


Jyväskylän Energia myy sähköä, kaukolämpöä ja vettä. Miksi ihmeessä haluamme kertoa, miten niitä käytetään vähemmän?

Ensinnäkin siksi, että asiakkaamme ovat meille tärkeitä. Tyytyväinen asiakas luultavasti pysyy asiakkaana pidempään – ja kenties hyvä meininki houkuttelee myös uusia asiakkaita!

Tutkimusten mukaan energiayhtiöitä pidetään luotettavina asiantuntijoina, ja kuluttajat haluaisivat tietoa nimenomaan omalta energiayhtiöltään*. Energiaoppaan tehtävä on vastata tähän tarpeeseen.

Kolmanneksi haluamme kantaa kortemme kekoon ympäristön puolesta. Olemme sitoutuneet valtion vapaaehtoiseen energiatehokkuussopimukseen, joka velvoittaa edistämään asiakkaiden järkevää energiankäyttöä. Pyrimme pienentämään myös omaa hiilijalanjälkeämme monin tavoin: Lue JE:n yhteiskuntavastuusta.

Energian järkevässä käytössä on kyse turhan ylimääräisen kulutuksen vähentämisestä. Se hyödyttää kaikkia osapuolia – viime kädessä myös tulevia sukupolvia.

 

*Angelina Korsunova: Encouraging energy conservation with ”no hard feelings”. Väitöskirja, Jyväskylän yliopisto 2010. Kyselytutkimus kulutustiedon ja energiansäästöneuvojen antamisesta. Motiva 2009.

Liittymispalvelu
Rakentajien uudet sähkö-, lämpö- ja vesiliittymät

Yhteystiedot:
Puh. 014 366 4030

Lähetä viesti

Lainaa kulutusmittari


Lainaamme asiakkaillemme energian kulutusmittareita käyttöohjeineen Jyväskylän pääkirjastosta 9.2.2017 alkaen. Mittareita voi lainata kirjastokortilla.

Katso myös

Monitori
Jenergiaseikkailu lapsille
Energiansäästöviikko