Ota yhteyttä
 

 

Edullinen sähkösopimus kaikkialle Suomeen

Väre on jyväskyläläisten oma energiapalveluyhtiö, jossa Jyväskylän Energia on yhtenä omistajana. Asuitpa missä tahansa päin Suomea, voit solmia sähkösopimuksen Väreen kanssa! Tutustu Väreeseen Väreen omilla nettisivuilla.

Jos olet ollut aiemmin JE:n sähkönmyynnin asiakas, siirtyi sähkösopimuksesi Väreelle 1.1.2019. Asiasta voit lukea lisää täällä. Sähkö siirtyy kotiisi alueesi jakeluverkon kautta. Jyväskylän kantakaupungin alueella sähkön siirrosta vastaa jatkossakin tytäryhtiömme JE-Siirto Oy.

Mikä Väre?

Väre (Väre Energia Oy) on uusi valtakunnallisesti toimiva energiapalveluyhtiö, jonka osakkaina ovat Jyväskylän Energia Oy, Savon Voima Oyj, Kuopion Energia Oy ja Lappeenrannan Energia Oy. Yhtiö aloitti toimintansa 1.1.2019. Aloittaessaan yhtiöllä on noin 250 000 asiakasta ja se on Suomen 4. suurin sähkönmyyjä. Yhtiön kotipaikka on Kuopio, lisäksi sillä on toimipisteet Jyväskylässä ja Lappeenrannassa.

Uuden yhtiön toiminnan ytimessä on asiakaslähtöisten palveluiden ripeä ja kustannustehokas kehittäminen.

Usein kysytyt kysymykset Väreestä vastauksineen

Tee uusi sähkösopimus!

Uuden sähkösopimuksen pääset tekemään tästä. Väreen nettisivuillta löydät lisää tietoa niin sähkösopimuksista kuin muistakin Väreen tuotteista, eduista ja palveluista: www.vare.fi. Väreen asiakaspalvelu palvelee numerossa 03 777 3131.

 

 

 
Asiakaspalvelu
Sähkön siirron, lämmön ja veden sopimusasiat ja muuttoilmoitukset

Yhteystiedot:
Puh. 014 366 4010
Ark. klo 8-20 ja la klo 9-16.


Lähetä viesti

 

Tutustu Väreeseen!


Väreen sivut löydät osoitteesta www.vare.fi