Ota yhteyttä
 

 

Palveluita, jotka tekevät elämästä huolettomampaa!

Perustuotteidemme (sähkö, lämpö ja vesi) lisäksi sekä niihin kytkeytyen tarjoamme erilaisia palveluita huolettomaan ja sujuvampaan arkeen.

 

Mainio Taloyhtiö


Mainio Taloyhtiö on taloyhtiö, joka toimii aina parhaimmalla mahdollisella tavalla. Autamme mm. aurinkoenergia-asioissa, sähköautojen lataamisessa, pysäköintialueen suunnittelussa, toteutuksessa ja hallinnassa, lämmityksessä, veden etäluennassa sekä sulanapidossa. Lisäksi meiltä saa raportointipalveluita. Lue lisää:
www.mainiotaloyhtio.fi

Mainio Taloyhtiö operoi myös kolmea Prisma Seppälän (Ahjokatu 7) pysäköintihallissa sijaitsevaa ja Keskimaan omistuksessa olevaa latauspistettä. Niissä lataaminen on ilmaista (sähköt tarjoaa Keskimaa).

 

Sähköautot: Jyväskylässä sijaitsevien Virta-latauspisteiden hallinta on siirtynyt Väreelle


Jyväskylän Energian sähköautojen Virta-latauspisteiden hallinta ja operointi on siirtynyt Väre Oy:lle. Pisteet sijaitsevat Tourulassa (pikalatauspiste, Neste Tourulan vieressä) sekä Jyväs-Parkki Oy:n pysäköintitaloissa: P-Sokoksen (Vapaudenkatu 55) kolmannessa ja P-Paviljongin (Paviljonki 1, Satamakatu 3) ykköskerroksessa. Pysäköintitaloissa Virtapiste-opasteet helpottavat latauspaikan löytämistä. 

Väreen asiakaspalvelu palvelee numerossa 03 777 3131.

 

 

 

 

Asiakaspalvelu
Sähkön siirron, lämmön ja veden sopimusasiat ja muuttoilmoitukset

Yhteystiedot:
Puh. 014 366 4010
Ark. klo 8-20 ja la klo 9-16.


Lähetä viesti