Ota yhteyttä

Pisara nousi uutuustuotekilpailussa yleisön suosikiksi

12.5.2017

Vesihuollon ja yhdyskuntatekniikan ammattilaisista koostunut yleisö äänesti uutuustuotekilpailussa suosikkituotteekseen Pisaran, Suomen ensimmäisen vesioperaattorin. Kilpa käytiin Yhdyskuntatekniikka 2017 -näyttelyssä, joka järjestettiin Jyväskylän Paviljongissa 10. - 11.5.2017.

Uutuustuotekilpailuun osallistui 29 näytteilleasettajaa. Äänestäjät olivat perustelleet Pisaran valintaa muun muassa seuraavasti: ”Tuo kaivattua uudistusta koko toimialalle”, ”Uutta Suomessa”, ”Hyvin rakennettu konsepti” ja ”Virtuaalivideo ensimmäinen lajissaan”.

Pisara-tiimistä palkinnon vastaanottivat verkkojohtaja Kari Kautto ja markkinointi- ja viestintäjohtaja Satu Kuusinen.

- Olemme todella iloisia luottamuksesta, jonka alan ammattilaiset ovat meille myös äänestämällä ilmaisseet. Osastomme herätti runsaasti kiinnostusta, ja saimme kävijöiltä kannustavaa palautetta. Kohtaamiset kahden päivän aikana vahvistivat sen, että vesihuollossa on tilaus kokonaisvaltaiselle uudistamiselle ja digitaalisuuden tuomiselle mukaan yhä vahvemmin, summaa Satu Kuusinen yli 4700 kävijää keränneen näyttelyn antia.

Pisara alkoi Jyväskylän Energialla strategisena kehitysohjelmana, joka on konkretisoitunut uudenlaiseksi liiketoiminnaksi. Kehittäminen jatkuu, ja sille potkua tuo osaltaan Tekes-tuettu Vesiviisas kunta -hanke.

Pisaraan voi tutustua osoitteessa www.pisara.com

 

Lisätiedot: markkinointi- ja viestintäjohtaja Satu Kuusinen, Pisara, p. 040 7327 447 tai verkkojohtaja Kari Kautto, Pisara, p. 040 5532192