Ota yhteyttä
 

Media

Etsitkö energiaan tai veteen liittyvään juttuusi jyväskyläläistä asiantuntijaa?

Toimittajia palvelee markkinointi- ja viestintäpäällikkö Merja Heinonen (p. 050 593 6548, sähköposti: ). Voit myös tavoitella markkinointi- ja viestintätiimiä numerosta 050 546 7800.

Jotta viestisi eteneminen ei pysähtyisi esimerkiksi lomakaudella poissaolomme takia, ole hyvä, ja käytä yhteistä osoitettamme , jonka ohjaamme sijaiselle.

Iltaisin ja viikonloppuisin äkillisissä tilanteissa kannattaa soittaa vikanumeroomme 014 366 4040, josta tekemiesi valintojen perusteella saat nauhoitteen jälkeen yhteyden käyttökeskuksessa päivystävään asiantuntijaan.

Häiriötiedotteet: Sähköön ja veteen liittyvistä katkoista tiedottaa 24/7 käyttökeskuksemme Viitaniemessä, p. 014 366 4040 (valitse sähkö tai vesi). Keljonlahden ja Rauhalahden valvomot tiedottavat kaukolämpöhäiriöistä (p. 014 366 4040 (valitse lämpö).

Toimitusjohtaja Tuomo Kantolan tavoittamisessa avustaa johdon assistentti (p. 040 574 4047).

 

MediapankkiLuistelu


Mediapankista toimitukset voivat ladata  esimerkiksi Jyväskylän Energian logoja sekä kuva- ja kartta-aineistoa. Mediapankin kuvia voi käyttää Jyväskylän Energiaa käsittelevissä journalistisissa jutuissa. Kuvien yhteydessä pyydetään mainitsemaan kuvaajan nimi, mikäli se on kuvan yhteydessä mainittu. Ellei kuvaajan nimi tule esille, on kuvan yhteydessä mainittava "Jyväskylän Energia". Muusta mediapankin aineistojen käytöstä on sovittava erikseen.

Kirjaudu mediapankkiin
Tunnukset voit pyytää .

 

Ohjeet sähköpostiin tiedotus (at) jenergia.fi:

  • Anna yhteystietosi.
  • Kuvaa lyhyesti aiheesi ja aikataulu, jonka rajoissa lausunto tarvitaan.
  • Ketä olit ajatellut vastaajaksi? Mikäli ensiksi toivomasi henkilö on lomalla tai varattu, pyrimme löytämään toisen asiantuntijan käyttöösi.