Ota yhteyttä

Ohjeita ja vinkkejä kaukolämmön käyttäjälle


Ilmainen käytönopastus kaukolämpölaitteisiin


Tarjoamme kaikille uusille kaukolämpöasiakkaille yhden maksuttoman kaukolämpölaitteiden käytönopastuksen. Mikäli olet hankkinut kaukolämmöllä lämpiävän kiinteistön, olet myös oikeutettu yhteen maksuttomaan opastuskertaan.

Opastuksessa tutustutaan kiinteistön sisäpuolella oleviin kaukolämmön laitteisiin ja komponentteihin. Tutustuminen aloitetaan liittymäjohdosta ja lämmön toimittajalle kuuluvista mittalaiteryhmän komponenteista. Tämän jälkeen tutustutaan lämmönjakokeskukseen ja sen laitteisiin ja toimintoihin. Samalla opastetaan asiakasta lämmönjakokeskuksen perussäädöistä ja laitteiston osista, joita on hyvä seurata aika ajoin laitteiston häiriöttömän toiminnan takaamiseksi.

Opastajana toimii kaukolämmön asiantuntija, jolta asiakas saa samalla kertaa kattavan tietopaketin. Opastus kestää n. tunnin ja se varataan Jyväskylän Energialta sähköisesti tai puhelimitse. Opastuksen voit tilata Lämmönvaihtimet-lomakkeella tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme (014 366 4010).

Yhteyshenkilö kaukolämmön käytönopastuksiin ja asiakaslaitteisiin liittyvissä asioissa on verkostoinsinööri Jani Rauta: jani.rauta (at) jenergia.fi / p. 040 631 5417.

 

Tutustu tästä kaukolämpöohjeistuksiin:

Kaukolämmön ABC
Kaukolämpölaitteiden seuranta- ja käyttöohjeita

Ohjeita kiinteistönhoitajalle
Vikapäivystys

 

 

 

 

Asiakaspalvelu
Sähkön siirron, lämmön ja veden sopimusasiat ja muuttoilmoitukset

Yhteystiedot:
Puh. 014 366 4010
Ark. klo 8-20 ja la klo 9-16.


Lähetä viesti

 

Jani Rauta
Kaukolämpöverkon käyttö, viankorjaus ja kaukolämmön asiakaslaitteet

Yhteystiedot:
Puh. 040 631 5417
PL 410, 40101 Jyväskylä
Kammintie 2
etunimi.sukunimi@jenergia.fi