Ota yhteyttä

Kokemuksia kaukolämmöstä: Myllyjärvi

Asiakastarina: Myllyjärvi


Kaukolämpö – varma ja edullinen lämmitysmuoto


Sulo ja Raili Kankaanpää vaihtoivat Myllyjärvellä sijaitsevan asuntonsa öljylämmityksen kaukolämpöön lokakuussa 2011. Edullisuuden ja vaivattomuuden lisäksi Kankaanpäät päätyivät kaukolämpöön sen puhtauden ja ekologisuuden ansiosta. Lisäksi kaukolämmöstä oli kuultu ainoastaan positiivisia käyttäjäkokemuksia, joten kaukolämpöön vaihtaminen tuntui luonnolliselta ratkaisulta.

”Kyllä ne pystyivät Jyväskylän Energialla selvästi osoittamaan, että kaukolämpö on edullisempi kuin öljylämmitys, ja se oli yksi vahva peruste, mikä sai tekemään päätöksen lämmitysmuodon vaihtamisesta”, toteaa Sulo Kankaanpää. Kankaanpään laskelmien mukaan kaukolämpöön vaihtaminen on laskenut talouden lämmityskustannuksia jopa tuhannella eurolla vuodessa.

Kankaanpäille kaukolämpö asennettiin Jyväskylän Energian Avaimet käteen -palvelua hyödyntäen. Sulo Kankaanpää oli erityisen tyytyväinen kaivauksista aiheutuneiden jälkien silottamiseen ja siihen, kuinka Jyväskylän Energian työntekijät ottivat huomioon hänen pienet erityistoiveensa asennusta tehtäessä. ”Avaimet käteen -palvelu on vaivattomin tapa hankkia kaukolämpö, siitä ei voi eri mieltä olla”, Sulo Kankaanpää vakuuttaa.

Lämmönjakokeskuksen käytön opettelu vei toki hieman aikaa, mutta Avaimet käteen -palveluun sisältynyt laitteiston käyttöopastus auttoi Kankaanpäitä lämmönjakokeskuksen käytössä. Laitteiston asennuksen jälkeen Kankaanpään on tarvinnut vierailla kaukolämpölaitteistojen luona vain satunnaisesti, mutta lämpö riittää varmasti, myös kovilla pakkasilla.

Sulo Kankaanpää on ollut kaukolämpöön lämmitysmuotona erittäin tyytyväinen ja suosittelee kaukolämpöä kernaasti muillekin: ”Yksi ratkaiseva suositus on ikääntyvät ihmiset, kyllä se heille on niin vaivaton”. 
 

Jari Kröger, Jyväskylän Energian kaukolämpöasiakasKorkeakoskentiellä vaihdettiin vaivattomaan kaukolämpöön


Jyväskyläläisessä rivitaloyhtiössä punnittiin monenlaisia lämmitysvaihtoehtoja punnittiin, mutta talonyhtiön hallituksen äänestystulos oli yksimielinen: oli aika siirtyä kaukolämpöön.

Tutustu asiakastarinaan

 

 

Keijo Torkkell, Jyväskylän Energian kaukolämpöasiakasVaihto kaukolämpöön on sijoitus tulevaisuuteen


Jyväskylän Kortemäessä asuva Torkkellin perhe laski, että investointi kaukolämpöön maksaa itsensä takaisin viidessä vuodessa. Myös naapurustosta saadut suositukset painoivat vaakakupissa.

Tutustu asiakastarinaan

Riku Martikainen
Kaukolämmön myynti, yritykset ja yhteisöt, tekninen myynti

Yhteystiedot:
Puh. 040 668 2657
PL 4, 40101 Jyväskylä
Ohjelmakaari 10
etunimi.sukunimi@jenergia.fi
Teuvo Kangas
Kaukolämmön myynti, yritykset ja yhteisöt

Yhteystiedot:
Puh. 050 590 1039
PL 4, 40101 Jyväskylä
Ohjelmakaari 10
etunimi.sukunimi@jenergia.fi

Ota yhteyttä myyntiin