Ota yhteyttä

Kokemuksia kaukolämmöstä: Kortemäki

Asiakastarina: Kortemäki


Vaihto kaukolämpöön on sijoitus tulevaisuuteen


Jyväskylän Kortemäessä asuva Torkkellin perhe päätti kesällä vaihtaa omakotitalonsa öljylämmityksen kaukolämpöön. Varsinainen liittyminen kaukolämpöverkkoon tapahtui lokakuussa ennen kylmien tuloa. ”Aika vaihtopäätökselle oli otollinen, sillä samoihin aikoihin meidän olisi pitänyt tilata lisää öljyä talvea varten. Talomme öljykattila oli myös jo melko vanha”, Keijo Torkkell kertoo.

Kaukolämpö valikoitui lämmitysmuodoksi vaihtoehtojen pohdinnan jälkeen. Valinnassa painoivat niin kustannukset kuin naapurustosta saadut suositukset. Laskelmien mukaan investointi kaukolämpöön maksaa Torkkelleille itsensä takaisin viidessä vuodessa.

Torkkellit valitsivat Jyväskylän Energialta Avaimet käteen -palvelun, joka sisälsi kaukolämmön lämmönjakokeskuksen hankinnan ja asennuksen varusteineen sekä tarvittavat sähkötyöt. Samalla vanha öljykattila purettiin. Avaimet käteen -palvelussa kaukolämpöputkiston reitti ja sijoittelu tontilla sekä kiinteistön sisällä tehdään yhdessä asiakkaan kanssa.

Torkkellin mukaan kaukolämpöön liittyminen oli kaiken kaikkiaan helppo projekti, vaikka haasteita aiheuttivat mm. kaukana kiinteistöstä sijaitsevat kaukolämpöverkon runkoputket.

Perheessä on oltu tyytyväisiä lämmitysjärjestelmän vaihtoon. ”Lämmitysmuotona kaukolämpö on tähänastisten kokemustemme mukaan hyvä ja toimiva. Lämmintä vettä ja lämpöä on riittänyt rajatta”, Keijo Torkkell summaa.

 

Jari Kröger, Jyväskylän Enenrgian kaukolämpöasiakasKorkeakoskentiellä vaihdettiin vaivattomaan kaukolämpöön


Jyväskyläläisessä rivitaloyhtiössä punnittiin monenlaisia lämmitysvaihtoehtoja punnittiin, mutta talonyhtiön hallituksen äänestystulos oli yksimielinen: oli aika siirtyä kaukolämpöön.

Tutustu asiakastarinaan

 

 

Kankaanpäät, Jyväskylän Energian kaukolämpöasiakkaitaKaukolämpö on ikääntyvillekin helppo ja vaivaton


Lämmönjakokeskuksen käytön opettelu vei toki hieman aikaa, mutta laitteiston käyttöopastus auttoi Kankaanpäitä lämmönjakokeskuksen käytössä.

Tutustu asiakastarinaan

Riku Martikainen
Kaukolämmön myynti, yritykset ja yhteisöt, tekninen myynti

Yhteystiedot:
Puh. 040 668 2657
PL 4, 40101 Jyväskylä
Ohjelmakaari 10
etunimi.sukunimi@jenergia.fi
Teuvo Kangas
Kaukolämmön myynti, yritykset ja yhteisöt

Yhteystiedot:
Puh. 050 590 1039
PL 4, 40101 Jyväskylä
Ohjelmakaari 10
etunimi.sukunimi@jenergia.fi

Ota yhteyttä myyntiin