Ota yhteyttä

 

Tältä sivulta löydät kaikki JEE!-etuohjelman voimassa olevat edut ja tarjoukset. Varauduthan aina todentamaan etuasiakkuutesi etua lunastaessa.Useimpien etujen lunastus ja asiakkuuden todentaminen hoituu kätevästi Cardu-sovelluksen mobiilikortilla tai viimeisintä JE:n laskua / uutiskirjettä näyttämällä. Cardusta kerrotaan lisää täällä.

 

Lainaa mittareitamme Jyväskylän pääkirjastolta!


Radonmonitori, kosteusmittari ja sähkönkulutusmittari ovat lainattavissa veloituksetta asiakkaillemme Jyväskylän pääkirjastolta. Lainaus tapahtuu kirjastokortilla.

 

Muut edut 


Laajavuoren Seikkailupuiston Valon seikkailuista alennusta

Nyt saat 20 % edun kaikista Valon seikkailu -iltojen lipuista Laajavuoren Seikkailupuistossa. Alennuksen saat verkkokaupassa valitsemalla kohdan PROMO ja syöttämällä promokoodi-kohtaan: JEEVALO18. Näin saat ostettua suoraan alennushintaiset liput. Tehdessäsi varauksen puhelimitse, mainitse JEE!-asiakkuus. Asiakkuuden todentaminen paikan päällä onnistuu Cardun mobiilikuponkia, viimeisintä JEE!-uutiskirjettä tai JE:n sähkölaskua näyttämällä. Lisätiedot: Valon seikkailu

 

Syyslomapaketti HimosLomilla JEE!-hintaan

JEE!-asiakkaana saat 50 € alennuksen / mökki / syyslomapaketti. Etu koskee mökkejä, joissa on punaisella näkyvissä teksti ”Tarjous”. Edun saat lunastettua tekemällä varauksen suoraan HimosLomille: p. 020 711 9200 tai himoslomat(at)himoslomat.fi. JEE-edun saat online varaamon hinnasta. Paikkoja on rajoitetusti.

 

  Vaiston kk-maksuista alennusta

Nyt saat Vaisto-palvelun kk-maksuista 5 €:n alennuksen. Tutustu kodin seurantaan ja hallintaan liittyviin palvelupaketteihin osoitteessa www.kodinvaisto.fi ja tilaa oma pakettisi pian!

  

 Alennusta Total Market -verkkokaupasta

JEE!-asiakkaana saat 15 % alennuksen Total Market -verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista, lukuun ottamatta koneita, laitteita ja värikasetteja. Alennus aktivoidaan maksuvaiheessa koodilla JEEASIAKKUUS15. Edun saa koodilla silloin, kun ostot ovat min. 50 € sis. alv + toimituskulut. Etu on voimassa 31.12.2018 saakka.

 
Korjaamo Ykköset Oy

Kaikki korjaamotyöt - 15 %. Mainitse JEE!-etuasiakkuudestasi aikaa varatessa. Varaukset ja tiedustelut:

040 419 8525 Muurame
044 755 0266 Seppälä (Jyväskylä)

Edun lunastus Cardun kuponkia, viimeisintä JE:n laskua tai uutiskirjettä näyttämällä. Etu voimassa vuoden 2018 loppuun saakka.

 

Älylän Ehtoo -klubi

Älylän Ehtoo on Yläkaupungin yö -festivaalin tukiklubi, joka järjestetään muutaman kerran vuodessa Vakiopaineessa Jyväskylän yläkaupungilla. JEE!-asiakkaat saavat 20 % alennuksen Älylän Ehtoon -klubilipuista. Liput ovat ostettavissa tapahtumapäivänä tapahtumapaikan ovelta. JEE!-edun saa lunastettua Cardun mobiilikuponkia tai viimeisintä laskua näyttämällä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso tarjouksemme ja
tee edullinen sähkösopimus!
 

Tee sopimus