Ota yhteyttä

 

Tältä sivulta löydät kaikki JEE!-etuohjelman voimassa olevat edut ja tarjoukset. Varauduthan aina todentamaan etuasiakkuutesi etua lunastaessa.Useimpien etujen lunastus ja asiakkuuden todentaminen hoituu kätevästi Cardu-sovelluksen mobiilikortilla tai viimeisintä JE:n laskua / uutiskirjettä näyttämällä. Cardusta kerrotaan lisää täällä.

 

Lainaa mittareitamme Jyväskylän pääkirjastolta!


Radonmonitori, kosteusmittari ja sähkönkulutusmittari ovat lainattavissa veloituksetta asiakkaillemme Jyväskylän pääkirjastolta. Lainaus tapahtuu kirjastokortilla.

 

Muut edut 

 

Jyväskylän Kesään alennushintaisia lippuja

Jyväskylän Kesän Puistojuhlien yhden päivän festivaalilipuista 2,50 € alennus, kolmen päivän lipusta 5 € alennus. Lippuja voi ostaa 2 kpl / hlö. JEE!-lippuja on rajoitetusti ja ne saa ainoastaan Jyväskylän Kesän lippumyymälästä (Kauppakatu 8), joka on avoinna 2.-9.7. klo 12-19. Etuhintaisten lippujen lunastus uutiskirjettä, JE:n sähkölaskua tai Cardun mobiilikuponkia näyttämällä.

 

Seikkailupuistoon JEE!-alennus kesäkuun loppuun saakka

Kesäkuussa seikkailet edullisemmin! JEE!-etuasiakkaana pääset testaamaan Laajiksen Seikkailupuiston hurjan hauskat seikkailuradat 10 % alennuksella. Etuhintaisia lippuja maks. 4 kpl / asiakas. Edun saat lunastettua viimeisintä JE:n sähkölaskua, uutiskirjettä (jossa etu mainittu) tai Cardun mobiilikuponkia näyttämällä. Muista mainita JEE!-asiakkuus varausta tehdessäsi.Vaiston kk-maksuista alennusta

Nyt saat Vaisto-palvelun kk-maksuista 5 €:n alennuksen. Tutustu kodin seurantaan ja hallintaan liittyviin palvelupaketteihin osoitteessa www.kodinvaisto.fi ja tilaa oma pakettisi pian!

Ilmalämpöpumpusta JEE!-alennus

Nyt saat testivoittaja GREE-ilmalämpöpumpusta 50 euron JEE!-alennuksen. Lue lisää pumpusta, hinnoittelusta, asennuksesta ja alennuksesta täältä: www.jyvaskylanenergia.fi/ilmalampopumppu

 JEE!-etu voimassa 9.5.-30.6.2018.

 

WayOut -escape room: JEE!-alennus

WayOut tarjoaa kaikissa toimipisteissään (Jyväskylä, Tampere ja Hyvinkää) 3-5 hengen ryhmille 20 € alennuksen sunnuntaista torstaihin 1.7.2018 saakka. Edun saa lunastettua Cardun mobiilikupongilla tai viimeisintä JE:n sähkölaskua näyttämällä. Mainitse asiakkuudestasi varausta tehdessäsi. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

 

 Alennusta Total Market -verkkokaupasta

JEE!-asiakkaana saat 15 % alennuksen Total Market -verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista, lukuun ottamatta koneita, laitteita ja värikasetteja. Alennus aktivoidaan maksuvaiheessa koodilla JEEASIAKKUUS15. Edun saa koodilla silloin, kun ostot ovat min. 50 € sis. alv + toimituskulut. Etu on voimassa 31.12.2018 saakka.

 
Korjaamo Ykköset Oy

Kaikki korjaamotyöt - 15 %. Mainitse JEE!-etuasiakkuudestasi aikaa varatessa. Varaukset ja tiedustelut:

040 419 8525 Muurame
044 755 0266 Seppälä (Jyväskylä)

Edun lunastus Cardun kuponkia, viimeisintä JE:n laskua tai uutiskirjettä näyttämällä. Etu voimassa vuoden 2018 loppuun saakka.

 

Älylän Ehtoo -klubi

Älylän Ehtoo on Yläkaupungin yö -festivaalin tukiklubi, joka järjestetään muutaman kerran vuodessa Vakiopaineessa Jyväskylän yläkaupungilla. JEE!-asiakkaat saavat 20 % alennuksen Älylän Ehtoon -klubilipuista. Liput ovat ostettavissa tapahtumapäivänä tapahtumapaikan ovelta. JEE!-edun saa lunastettua Cardun mobiilikuponkia tai viimeisintä laskua näyttämällä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso tarjouksemme ja
tee edullinen sähkösopimus!
 

Tee sopimus