Ota yhteyttä

 

Tältä sivulta löydät kaikki JEE!-etuohjelman voimassa olevat edut ja tarjoukset. Varauduthan aina todentamaan etuasiakkuutesi etua lunastaessa.Useimpien etujen lunastus ja asiakkuuden todentaminen hoituu kätevästi Cardu-sovelluksen mobiilikortilla tai viimeisintä JE:n laskua / uutiskirjettä näyttämällä. Cardusta kerrotaan lisää täällä.

 

Lainaa mittareitamme Jyväskylän pääkirjastolta!


Radonmonitori, kosteusmittari ja sähkönkulutusmittari ovat lainattavissa veloituksetta asiakkaillemme Jyväskylän pääkirjastolta. Lainaus tapahtuu kirjastokortilla.

 

Muut edut 

 

  Vaiston kk-maksuista alennusta

Nyt saat Vaisto-palvelun kk-maksuista 5 €:n alennuksen. Tutustu kodin seurantaan ja hallintaan liittyviin palvelupaketteihin osoitteessa www.kodinvaisto.fi ja tilaa oma pakettisi pian!

  

 Alennusta Total Market -verkkokaupasta

JEE!-asiakkaana saat 15 % alennuksen Total Market -verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista, lukuun ottamatta koneita, laitteita ja värikasetteja. Alennus aktivoidaan maksuvaiheessa koodilla JEEASIAKKUUS15. Edun saa koodilla silloin, kun ostot ovat min. 50 € sis. alv + toimituskulut. Etu on voimassa 31.12.2018 saakka.

 
Korjaamo Ykköset Oy

Kaikki korjaamotyöt - 15 %. Mainitse JEE!-etuasiakkuudestasi aikaa varatessa. Varaukset ja tiedustelut:

040 419 8525 Muurame
044 755 0266 Seppälä (Jyväskylä)

Edun lunastus Cardun kuponkia, viimeisintä JE:n laskua tai uutiskirjettä näyttämällä. Etu voimassa vuoden 2018 loppuun saakka.

 

Älylän Ehtoo -klubi

Älylän Ehtoo on Yläkaupungin yö -festivaalin tukiklubi, joka järjestetään muutaman kerran vuodessa Vakiopaineessa Jyväskylän yläkaupungilla. JEE!-asiakkaat saavat 20 % alennuksen Älylän Ehtoon -klubilipuista. Liput ovat ostettavissa tapahtumapäivänä tapahtumapaikan ovelta. JEE!-edun saa lunastettua Cardun mobiilikuponkia tai viimeisintä laskua näyttämällä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso tarjouksemme ja
tee edullinen sähkösopimus!
 

Tee sopimus