Ota yhteyttä

 

 

Tältä sivulta löydät kaikki JEE!-etuohjelman voimassa olevat edut ja tarjoukset. Varauduthan aina todentamaan etuasiakkuutesi etua lunastaessa.Useimpien etujen lunastus ja asiakkuuden todentaminen hoituu Cardu-sovelluksen mobiilikortilla tai viimeisintä JE:n laskua / uutiskirjettä näyttämällä. Cardusta kerrotaan lisää täällä.

Huom! Cardu-palvelu on poistumassa marraskuun loppuun mennessä, sillä koko JEE!-etuohjelma tulee muuttumaan uuden sähkönmyyntiyhtiön myötä. Uusi yhtiö tiedottaa myöhemmin, millaisia etuja sen kautta on mahdollista saada.

 

Lainaa mittareitamme Jyväskylän pääkirjastolta!


Radonmonitori, kosteusmittari ja sähkönkulutusmittari ovat lainattavissa veloituksetta asiakkaillemme Jyväskylän pääkirjastolta. Lainaus tapahtuu kirjastokortilla.

 

Muut edut

WayOut -pakohuoneisiin JEE!-hintaan

WayOut Jyväskylä, Tampere ja Hyvinkää tarjoavat jälleen JEE!-etuasikkaille 20 € alennus 3-5 hengen ryhmille sunnuntaista torstaihin. Edun lunastus Cardun mobiilikupongilla tai JE:n viimeisintä uutiskirjettä tai sähkölaskua näyttämällä. Etu ei ole yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Etu on voimassa toistaiseksi.

 

Vaiston kk-maksuista alennusta

Nyt saat Vaisto-palvelun kk-maksuista 5 €:n alennuksen. Tutustu kodin seurantaan ja hallintaan liittyviin palvelupaketteihin osoitteessa www.kodinvaisto.fi ja tilaa oma pakettisi pian!

  

 Alennusta Total Market -verkkokaupasta

JEE!-asiakkaana saat 15 % alennuksen Total Market -verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista, lukuun ottamatta koneita, laitteita ja värikasetteja. Alennus aktivoidaan maksuvaiheessa koodilla JEEASIAKKUUS15. Edun saa koodilla silloin, kun ostot ovat min. 50 € sis. alv + toimituskulut. Etu on voimassa 31.12.2018 saakka.

 
Korjaamo Ykköset Oy

Kaikki korjaamotyöt - 15 %. Mainitse JEE!-etuasiakkuudestasi aikaa varatessa. Varaukset ja tiedustelut:

040 419 8525 Muurame
044 755 0266 Seppälä (Jyväskylä)

Edun lunastus Cardun kuponkia, viimeisintä JE:n laskua tai uutiskirjettä näyttämällä. Etu voimassa vuoden 2018 loppuun saakka.

 

Älylän Ehtoo -klubi

Älylän Ehtoo on Yläkaupungin yö -festivaalin tukiklubi, joka järjestetään muutaman kerran vuodessa Vakiopaineessa Jyväskylän yläkaupungilla. JEE!-asiakkaat saavat 20 % alennuksen Älylän Ehtoon -klubilipuista. Liput ovat ostettavissa tapahtumapäivänä tapahtumapaikan ovelta. JEE!-edun saa lunastettua Cardun mobiilikuponkia tai viimeisintä laskua näyttämällä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso tarjouksemme ja
tee edullinen sähkösopimus!
 

Tee sopimus