Ota yhteyttä

 JEE!-etuasiakkuus kannattaa

JEE!-etuohjelma on maksuton, kaikille sähkönmyynnin asiakkaillemme tarkoitettu ohjelma, jonka kautta saat monia pysyviä ja vaihtuvia etuja. Etuasiakkaana saat uutiskirjeen noin 6-10 kertaa vuodessa ja kuulet ensimmäisenä asiakaseduistamme sekä uusista tuotteista ja palveluista. Lisäksi saat energiavinkkejä ja käytännön ohjeita sähkön, lämmön ja veden järkevään käyttöön. Kaikki voimassa olevat JEE!-edut löydät täältä.

Eduista ilmoitetaan myös Cardu-mobiilisovelluksessa (ks. lisää tämän sivun lopusta).


 

Etuasiakkaaksi liittymisestä on pelkää hyötyä!
 

Liittyminen on helppoa ja maksutonta eikä se velvoita mihinkään.

Riittää kun olet sähkönmyyntimme asiakas, kirjaudut sähköiseen asiointipalveluumme ja lisäät sähköpostiosoitteesi Omat tiedot -osioon. Jos olet antanut sähköpostiosoitteesi sopimuksenteon yhteydessä, kuulut automaattisesti uutiskirjeen postituslistalle.

 

Cardu-mobiilisovelluksella saat JEE!-edut puhelimeesi


Cardu on sähköinen kanta-asiakaskortti ja sen kautta voit helposti seurata ja hyödyntää kaikkia etuohjelmamme tarjouksia. Sovellus on ilmainen ja ladattavissa älypuhelimiin AppStore, Windows Marketplace ja Google Play -sovelluskaupoista.

JEE!-mobiilietukortin saat käyttöösi kirjautumalla sähköiseen asiointipalveluumme Monitoriin ja klikkaamalla Omat tiedot -sivulla olevaa ”Tilaa” -painiketta. Tämän jälkeen saat tekstiviestillä ilmoittamaasi numeroon henkilökohtaisen linkin Cardun käyttöönottoa varten.

Cardu-sovelluksesta löydät myös monien muiden palveluntarjoajien kanta-asiakas- ja jäsenkortteja. Lisätietoa palvelusta löytyy sovelluksen omilta sivuilta www.cardu.com.

 

 

 

 

 

Katso tarjouksemme ja
tee edullinen sähkösopimus!
 

Tee sopimus