Ota yhteyttä
 

Keljonlahden jäätilanne

Jäätilanteen mittaaminen talven 2019 osalta on lopetettu jäiden käytyä liian vaaralliseksi mittaajille. Jää on monin paikoin heikkoa eikä jäälle meneminen ole enää suositeltavaa.    

Keljonlahden voimalaitoksen lähialueella jäätilannetta kartoitetaan talvisin viikoittain aina siitä alkaen, kun jää alkaa kestää mittaajia. Mittauspisteiden paikat pyritään pitämään samana läpi talven. Vuonna 2019 mittaukset aloitettiin 25.1.2019.

Mittaaminen ei valitettavasti takaa jään vahvuutta muualla kuin mittauskohdassa mittaushetkellä, koska sekä jäätilanne että voimalaitoksen ajotapa vaihtelevat. Jäillä liikutaan aina omalla vastuulla.

Tästä voit siirtyä suoraan karttapalveluun. Karttapalvelu on ladattavissa myös älypuhelimeen: Lataa ja asenna sovelluskaupastasi maksuton ArcGIS -sovellus, jonka tekijä on Esri. Kun avaat sovelluksen, kartta löytyy hakemalla nimellä Keljonlahden jäätilanne. 

 

Aikaisemmat mittaustulokset ja mittausajankohdat näet tästä: http://arc.jenergia.fi/public/keljonlahti/. Palvelu toimii toistaiseksi vain Internet Explorer -selaimella.