Ota yhteyttä
 

Energiansäästö on kaikkien etu

Jyväskylän Energia tuottaa ja siirtää sähköä sekä tuottaa ja myy kaukolämpöä ja vettä. Miksi ihmeessä haluamme kannustaa käyttämään niitä vähemmän?

Ensinnäkin siksi, että asiakkaamme ovat meille tärkeitä. Tyytyväinen asiakas luultavasti pysyy asiakkaana pidempään – ja kenties hyvä meininki houkuttelee myös uusia asiakkaita!

Lisäksi haluamme kantaa kortemme kekoon ympäristön puolesta. Olemme sitoutuneet valtion vapaaehtoiseen energiatehokkuussopimukseen, joka velvoittaa edistämään asiakkaiden järkevää energiankäyttöä. Tästä syystä osallistumme vuosittain esimerkiksi valtakunnallisen Energiansäästöviikon viettoon ja olemme jo useana vuonna sponsoroineet Jyväskylän tokaluokkalaisille energiansäästöön liittyvät oppimateriaalit.

Pyrimme pienentämään myös omaa hiilijalanjälkeämme monin tavoin: lue JE:n yhteiskuntavastuusta täältä.

Energian järkevässä käytössä on kyse turhan ylimääräisen kulutuksen vähentämisestä. Se hyödyttää kaikkia osapuolia – viime kädessä myös tulevia sukupolvia.

 

Tästä löydät vinkkejä ja linkkejä fiksuun energian- ja vedenkäyttöön:

Motiva - kuluttajien energianeuvonta

Valtakunnallinen Energiansäästöviikko

Kuluttajaliitto: Sähkön, veden ja lämmön vastuullinen kuluttaminen

Lampputieto: Ajankohtaista tietoa lampuista ja valaistuksesta

 

 

Lainaa kulutusmittari

Lainaamme asiakkaillemme energian kulutusmittareita käyttöohjeineen Jyväskylän pääkirjastosta 9.2.2017 alkaen. Mittareita voi lainata kirjastokortilla.