Ota yhteyttä

Hae meille kesätöihin!

13.2.2019

Kiinnostaako työ energia- ja vesialalla? Meillä on tarjolla monenlaisia tehtäviä myös ensi kesäksi. Hae kesätyöpaikkaa huhtikuun loppuun mennessä.

Jyväskylän Energialla työskentelee yhteensä noin 260 eri alan ammattilaista. Meillä on osaajia muun muassa sellaisilla nimikkeillä kuin pumppaamomestari, assistentti, myyntipäällikkö, rakennuttaja, mittaustiedon käsittelijä, henkilöstöasiantuntija, verkkoinsinööri, asiakaskokemuspäällikkö, controller, laboratorioanalyytikko, markkinointi- ja viestintäkoordinaattori, vanhempi valvoja ja käyttöpäivystäjä, ihan vain muutamia mainitaksemme. Joissain tehtävissä rämmitään toisinaan umpihangessa ja kaadetaan puita, joissain analysoidaan talousveden laatua ja joissain leikitään silloin tällöin Energia-agenttia pienten koululaisten kanssa.

Myös koulutustaustamme ja työhistoriamme ovat mitä moninaisimpia. Joukostamme löytyy lisäksi useampia, jotka ovat aloittaneet uransa JE:llä nimenomaan kesätöitä paiskien.

Hae paikkaa huhtikuun loppuun mennessä

Nyt toivoisimme kesätyöhakemusta juuri sinulta! Voit jättää hakemuksesi sivujemme Tule töihin -osion kautta huhtikuun loppuun mennessä. Kerro hakemuksessa itsestäsi sekä siitä, minkälaiset tehtävät sinua erityisesti kiinnostaisivat ja miksi. Vuosittain meillä on avoinna noin 20 kesätyöpaikkaa eri tehtäviin. Kesätyösopimuksen kesto vaihtelee tehtävän mukaan ja siitä sovitaan erikseen.

Onnea hakuun!

PS. Tämän jutun kuvasta löytyy muuten muutamakin aiempien vuosiemme kesätyöntekijä. Niin heistä kuin kaikista muistakin meillä kesähommia puurtaneesta on ollut meille suurta apua ja iloa. Kiitos jokaiselle!


Jyväskylän Energia -yhtiöiden perustehtävä on luoda edellytykset asiakkaiden hyvinvoinnille tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja energian ja veden tuotantoon, jakeluun ja käyttöön. Palvelemme vastuullisesti, luotettavasti ja asiantuntevasti. Jyväskylän Energia -konsernissa työskentelee noin 260 ammattilaista. Jyväskylän Energia Oy:n omistaa Jyväskylän kaupunki.