Ota yhteyttä

Haemme hankinta-asiantuntijaa

11.2.2019

Mukava työyhteisö ja monipuolinen työnkuva odottavat sinua. Hae paikkaa 28.2. mennessä!

Tehtäväsi

Päätehtäväsi on toteuttaa hankintaa eri toimintojemme tarpeisiin yhdessä koko hankintatiimin kanssa. Työssäsi vastaat erityisesti konsernimme ICT-hankintojen tekemisestä.

Vastuullasi on oman hankinta-alueesi hankintojen operatiivinen kehittäminen, suunnittelu ja toteutus yhteistyössä toimintojemme kanssa. Huolehdit oman hankinta-alueesi kilpailutuksista, sopimusten laadinnasta, neuvotteluista ja toimittajien seurannasta yhdessä teknisten asiantuntijoiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä kehittää uusia toimintamalleja ja viedä ne käytäntöön. Persoonana olet oma-aloitteinen, joustava ja toimeen tarttuva tiimipelaaja.

Edellytämme

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen AMK- tai korkeakoulututkinto.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa sopimus- ja neuvotteluosaamista, priorisointikykyä, useamman vuoden työkokemusta hankinnan tehtävistä sekä kokemusta ICT-hankinnoista. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittää Jyväskylän Energian hankintatointa yhdessä muun hankintatiimin kanssa.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Raportoit hankintapäällikölle.

Hakeminen

Hae paikkaa sivujemme Tule töihin -osiossa. Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.2.2019 mennessä.

Lisätietoja

Hankintapäällikkö Tuija Lehtonotko tuija.lehtonotko(at)jenergia.fi, puh. 0400 211 185. Puhelintiedustelut 21.2.2019 klo 8-16 ja 22.2.2019 klo 8-12.

Muuta

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.

 


Kommentit ilmestyvät moderoinnin jälkeen. Kommenteissa ei saa rikkoa lakia eikä viestinnän hyviä tapoja.