Ota yhteyttä

Haemme sanoma-asiantuntijaa

11.2.2019

Tule osaksi Verkot-toimintoamme. Hae paikkaa 28.2. mennessä.

Tehtäväsi

Vastaat tehtävässäsi verkon prodat-sanomaliikenteestä ja siihen liittyvistä asiantuntijaselvityksistä, korjauksista ja neuvonnasta.

Tehtävääsi kuuluvat myös tiedonvaihto ulkopuolisten sähkönmyyjien kanssa, erilaiset projektit ja niihin liittyvät esiselvitykset. Kehität vastuualueesi raportointia, sen käyttöönottoa ja huolehdit seurannasta.

Edellytämme

Sinulla on vahvaa tietoteknistä osaamista ja ennakkoluuloton asenne uusien järjestelmien käyttöön ja käyttöönottoon. Projektityötaidot, tarkkuus, hyvät vuorovaikutustaidot ja halu sitoutua työhön on tärkeää.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa teknistä tai kaupallista (opisto- tai AMK-tasoista) koulutusta.

Työssä menestyminen edellyttää ratkaisukeskeistä, tarkkaa ja aktiivista työskentelyotetta. Omaksut nopeasti uutta ja sinulla kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Tehtävässä tarvitset hyvää paineensietokykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Tarjoamme

Tarjoamme vahvan näköalapaikan mielenkiintoiseen ja haastavaan tehtävään kehittyvässä työyhteisössä ja mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hakeminen

Hae paikkaa sivujemme Tule töihin -osiossa. Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 28.2.2019 mennessä.

Lisätietoja

Verkkopalvelupäällikkö Pirjo Pasanen pirjo.pasanen[at]jenergia.fi p. 044 366 4065, 11.2.2019 klo 12-13 ja 22.2.2019 klo 13-14

Muuta

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.

 


Kommentit ilmestyvät moderoinnin jälkeen. Kommenteissa ei saa rikkoa lakia eikä viestinnän hyviä tapoja.