Ota yhteyttä

Haemme mittausinsinööriä

11.2.2019

Monipuolinen toimenkuva ja mukava työyhteisö odottavat sinua. Hae paikkaa 3.3. mennessä

Tehtäväsi

Vastaat vesi-, sähkö- ja kaukolämpömittausten laajennus- ja korvausasennusprosessien varmistamisesta ja valvomisesta. Tehtäviisi kuuluvat järjestelmien kautta tehtävän laadunseurannan valvominen ja mittausten korjaustoimenpiteiden tilaaminen ulkoisilta urakoitsijoilta. Toimit yhteistyössä urakoitsijoiden ja muiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Mittausinsinöörinä vastaat mittauksiin liittyvistä työturvallisuuskoordinaattorin tehtävistä ja kehität työturvallisuuskulttuuria sähkön, veden ja lämmön mittausten osalta konsernin ohjeiden mukaisesti.

Työssä pääset mukaan mielenkiintoisiin projekteihin sähkön, lämmön ja veden mittauksiin liittyen asiantuntijana, voit myös toimia projektipäällikkönä.

Edellytämme

Työssä menestyminen edellyttää eri tuotealueiden (sähkö, lämpö ja vesihuolto) kokonaisprosessien hyvää ymmärrystä sekä vahvaa tietoteknistä osaamista. Omaksut nopeasti uusien järjestelmien käytön ja sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia. Tehtävässä tarvitset erinomaisia suullisia ja kirjallisia taitoja niin suomen kuin englannin kielellä.

Edellytämme soveltuvaa insinööritutkintoa ja aiempaa työkokemusta sähkön, kaukolämmön tai vesihuollon parista.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän kehittyvässä työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Hakeminen

Hae paikkaa sivujemme Tule töihin -osiossa. Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 3.3.2019 mennessä.

Lisätietoja

Verkkopalvelupäällikkö Pirjo Pasanen, pirjo.pasanen[at]jenergia.fi p. 044 3664065, 11.2.2019 klo 12-13 ja 22.2.2019 klo 13-14.

Muuta

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.

 


Kommentit ilmestyvät moderoinnin jälkeen. Kommenteissa ei saa rikkoa lakia eikä viestinnän hyviä tapoja.