Ota yhteyttä

Haemme taloushallinnon asiantuntijaa

5.2.2019

Oletko kiinnostunut selvittämään asioita numeroiden takaa? Onko sinulla paloa kehittää talouden prosesseja? Tutustu tehtävään ja hae paikkaa 19.2. mennessä!

Tehtäväsi

Haemme taloustiimiimme kehittymishaluista osaajaa kirjanpidon, konsernitilinpäätöksen ja talousraportoinnin avustaviin tehtäviin. Tehtäviisi kuuluu osallistuminen kuukausi- ja vuositilinpäätösten tekoon, sisäiseen raportointiin ja budjetointiin. Myyntilaskutus, myyntireskontra ja perintä sekä myynti- ja ostolaskuprosessien kehittäminen kuuluvat myös vastuualueeseesi. Toimit neljän ammattilaisen tiimissä ja osallistut erilaisiin järjestelmäkehityshankkeisiin. Osaamisella ja kehittymiskyvyllä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa vastuualueesi laajuuteen.

Odotamme

Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta vastaavista taloushallinnon tai kirjanpidon tehtävistä. Edellytämme tehtävään soveltuvaa kaupallisen alan koulutusta, kuten tradenomi, KTM tai vastaava.

Persoonana olet yhteistyökykyinen, haluat selvittää asioita numeroiden takaa ja sinulla on halu kehittää talouden prosesseja. Olet tarkka ja huolellinen tiimipelaaja jolla on paineensietokykyä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja tehtävä on vakituinen.

Hakeminen

Käy lähettämässä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 19.2.2019 mennessä osoitteessa www.jyvaskylanenergia.fi linkistä ”Tule töihin”. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Muuta

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.

Lisätietoja

Talouspäällikkö Taina Julkunen taina.julkunen(at)jenergia.fi tai p. 040 185 5335 (torstaina 7.2. klo 9-15 ja tiistaina 12.2. klo 12-16 ).

 


Kommentit ilmestyvät moderoinnin jälkeen. Kommenteissa ei saa rikkoa lakia eikä viestinnän hyviä tapoja.