Ota yhteyttä

Hyvää ja vähämyrskyistä vuotta 2019!

4.1.2019

Uusi vuosi alkoi työntäyteisesti, kun Aapeli-myrsky päätti laittaa Suomen sekaisin. JE-Siirron alueella sähkökatkot pysyivät maltillisina.

Alkanut vuosi on ollut jo tähän mennessä lumen- ja työntäyteinen. Uudenvuodenpäivän iltana alkanut myräkkä riepotteli Keski-Suomea kovin ottein, eikä Jyväskyläkään säästynyt ongelmilta.

JE-Siirron sähköverkossa viat ajoittuivat illalle ja yölle – kello 21–04 välillä verkossa oli yhteensä viisi eri keskijänniteverkon vikaa, jotka johtuivat pääsääntöisesti avolinjoille taipuneista puista. Asiakkaille saatiin palautettua sähköt kohtuullisessa ajassa. 

Kiitämme asiakkaitamme kärsivällisyydestä ja ymmärryksestä - tällaisen myrskyn jälkeen tilanteen normalisoituminen saattaa aina ottaa oman aikansa. 

Tilaa häiriötiedotteet puhelimeesi tai sähköpostiisi

Jyväskylän Energia Oy:n ja JE-Siirto Oy aktivoivat automaattisesti uusille asiakkailleen maksuttomat häiriötiedoteilmoitukset puhelimeen ja/tai sähköpostiin sähkön siirron, veden ja kaukolämmön jakeluhäiriöistä sekä ennalta suunnitelluista verkoston parannustöistä.

Huomioithan, että häiriötiedotepalvelu on käytössä vain Jyväskylän Energian vesi- ja kaukolämpöverkkojen ja JE-Siirto Oy:n sähkönsiirtoverkon alueella. 

Häiriötiedotteiden lähetysaikoja voit muuttaa rekisteröitymällä verkkopankkitunnuksillasi sähköiseen asiointipalveluumme Monitoriin. Monitorin rekisteröitymissivulle pääset tästä

Häiriötiedotteet voit tilata myös asiakaspalvelusta. Asiakaspalvelu palvelee numerossa 014 366 4010 vuorokauden ympäri.

Hyvää, onnellista ja vähähäiriöistä alkanutta vuotta!

 


Kommentit ilmestyvät moderoinnin jälkeen. Kommenteissa ei saa rikkoa lakia eikä viestinnän hyviä tapoja.