Ota yhteyttä

Haemme teknistä asiantuntijaa

3.12.2018

Tule osaksi Verkot-tiimiämme. Hae paikkaa 14.12. mennessä.

Tehtäväsi

Työhösi kuuluvat liitoskohtalausuntojen ja rajakohtailmoituksien tekoa, LVI-suunnitelmien käsittelyä, lähtöaineiston kerääminen suunnitteluun, lausuntojen valmistelu liittymäasioista, tekninen asiakaspalvelu ja asiakaspalautteisiin vastaaminen.

Osaamisen karttuessa työtehtävää on mahdollista kehittää kohde-, johtosiirto- ja liittymäsuunnitteluun ja niihin liittyviin vaihtoehtovertailuihin ja kustannuslaskentoihin sekä erilaisten lupien hakemiseen sekä osallistua vesihuollon rakentamis- ja johtosiirtosopimusten valmisteluun ja suunnittelupalveluiden hankintaan.

Henkilönä olet avoin, rehellinen, oma-aloitteinen, joustava ja kykenet viemään aloitetut tehtävät loppuun aikataulun mukaisesti. Pystyt mukautumaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja otat muut ihmiset huomioon. Toimit sujuvasti useiden organisaation sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden verkostossa. Tärkeää on asiakaslähtöinen ajattelu, halu kehittää ja kehittyä.

Eduksi katsomme kuntien teknisen toimialan tuntemuksen ja yhdyskuntarakentamisen tietämystä.

Edellytämme

Odotamme sinulta rakennustekniikan tai ympäristötekniikan insinööritutkintoa sekä kokemusta ja tietämystä vesihuollon verkostosuunnittelusta. Olet tottunut tietotekniikan käyttäjä ja hallitset sujuvasti Microsoft Officen käytön. Kunnallistekniikan suunnitteluohjelmien käyttökokemus on eduksi.

Hakeminen

Hae paikkaa sivujemme Tule töihin -osiossa. Jätä hakemuksesi viimeistään 14.12.

Muuta

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.

Lisätiedot

suunnittelupäällikkö Juha Kettunen, p. 044 366 4152, juha.kettunen(at)jenergia.fi.

 


Kommentit ilmestyvät moderoinnin jälkeen. Kommenteissa ei saa rikkoa lakia eikä viestinnän hyviä tapoja.