Ota yhteyttä

Haemme tietojärjestelmäasiantuntijaa

1.11.2018

Tule osaksi tietohallintotiimiämme. Hakuaikaa on 20.11. asti.

Tehtäväsi

Tietojärjestelmäasiantuntija työskentelee Jyväskylän Energia -konsernin tietohallintotiimissä yhdessä viidentoista muun IT-ammattilaisen kanssa. Tiimin tehtävänä on tietoteknisten ratkaisujen kehittämisen koordinointi ja tehokas resursointi sekä kumppanihallinta nimettyjen avainkumppanien osalta. Tavoitteena on yhdessä valittujen yhteistyökumppanien kanssa tarjota nykyaikaisia, kustannustehokkaita ratkaisuja yrityksemme eri toiminnoille.

Osallistut erilaisiin tietojärjestelmien kehitysprojekteihin sekä ICT-tukitehtäviin, joissa saat pääasiallisen palveluvastuun sinulle nimettävän liiketoiminnon tietoteknisten palveluiden tuottamisesta ja hallinnasta. Vastuualueellasi on myös tiedon etsimiseen ja hankintaan liittyvien menetelmien kehittäminen.

Edellytämme

Odotamme sinulta halua ja kykyä verkostoitua sekä laajaa tietojärjestelmien toiminnallisuuksien ymmärtämistä. Arvostamme web-käyttöliittymäosaamista, nykyaikaisten sovellusalustojen tuntemusta sekä ETL-, Web Services-, XML- ja integraatio-osaamista.

Eduksesi luetaan vahva Azure- ja O365-osaaminen (mm. Sharepoint ja PowerBI), kokemus eri tietokantateknologioista, dokumentinhallintajärjestelmien tuntemus sekä tietoturva- ja tietosuoja-asioiden osaaminen.

Toimistojärjestelmäosaamisesi on hyvä, ja projektityöskentely sujuu sinulta helposti. Odotamme sinulta kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja positiivisia haasteita kehittyvällä toimialalla. Raportoit tietohallintopäällikölle.

Hakeminen

Täytä rekrytointihakemus palkkatoivomuksineen 20.11.2018 mennessä täällä

Muuta

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Asemapaikkasi on Jyväskylä. Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.

Lisätietoja

Tietohallintopäällikkö Marko Metiäinen, p. 040 531 9584,

 


Kommentit ilmestyvät moderoinnin jälkeen. Kommenteissa ei saa rikkoa lakia eikä viestinnän hyviä tapoja.