Ota yhteyttä

Haemme asiakkuusjohtajaa

4.10.2018

Kokenut asioiden ja ihmisten johtaja, monipuolinen toimenkuva ja mukava työyhteisö odottavat sinua. Hae paikkaa 21.10. mennessä

Asiakkuudet on toiminto, jonka johtajana vastuullasi on Jyväskylän Energia -konsernin myynti, markkinointi ja viestintä, asiakaskokemus sekä tuotehallinta. Johdat ja kehität asiakasprosessia uusasiakashankinnasta asiakkuuksien hallintaan ja asiakaspalveluun tulosvastuullisesti ja konsernin strategian mukaisesti. Haemme uudistuvaan, kasvuhakuiseen yhtiöön kokenutta asioiden ja ihmisten johtajaa, jolla on hyvät viestinnälliset valmiudet ja muutosjohtajan karismaa.

Tehtäväsi

Tehtäviisi kuuluu konsernin brändien ja asiakaskokemuksen systemaattinen kehittäminen. Varmistat asiakas- ja markkinatiedon keräämisen ja analysoinnin avulla, että organisaatiomme tuntee asiakkaidemme nykyiset ja tulevat tarpeet. Huolehdit asiakaskannattavuudesta ja palvelutarjonnan vastaavuudesta asiakkaiden tarpeisiin. Onnistumisesi mittareina toimivat yrityksen taloudelliset ja myynnin tunnusluvut, brändien tunnettuus, asiakaslupauksen toteutuminen ja asiakastyytyväisyys.

Edellytämme

Tehtävä edellyttää strategista oma-aloitteisuutta, laajaa myynnin ja markkinoinnin johtamisen osaamista ja useiden vuosien kokemusta näistä mieluiten BtoB-liiketoiminnassa ja palveluliiketoiminnan kehittämisessä. Sinulla on vahva näkemys digitalisaation mahdollisuuksista. Olet myyntihenkinen ja tuloshakuinen ja paineensietokykysi vastaa vastuullisen roolin asettamiin haasteisiin. Energia- ja vesitoimialojen tuntemus ja kansainvälisen liiketoiminnan kokemus ovat tehtävässä hyödyksi. Käytät sujuvasti myös englantia työkielenäsi. Koska olemme muutoksen keskellä, sinulla on hyvä mahdollisuus päästä vaikuttamaan lopulliseen tehtävänkuvaasi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävä on vakituinen. Toimipisteesi sijaitsee Jyväskylässä. Raportoit toimitusjohtajalle. Jyväskylän Energia –konsernin johtoryhmän jäsenenä olet osaltasi johtamassa yhtä Suomen innovatiivisimmista energia- ja vesikonserneista.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 21.10.2018 mennessä sivujemme Tule töihin -osiossa.

Muuta

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.

Lisätiedot

toimitusjohtaja Tuomo Kantola p. 050 310 0183 (johdon assistentti), 11.10.2018 klo 15-16 ja 12.10.2018 klo 15-16 ja henkilöstöpäällikkö Jari Syrjälä p. 040 651 5538, 9.10.2018 klo 14-15 ja 15.10.2018 klo 14-15.

 


Kommentit ilmestyvät moderoinnin jälkeen. Kommenteissa ei saa rikkoa lakia eikä viestinnän hyviä tapoja.