Ota yhteyttä

Haemme tutkimus- ja kehitysinsinööriä Pisara-liiketoimintaan

3.11.2017

Hae paikkaa 20.11. mennessä!

Tehtävän kuvaus

Toimit vesihuollon digitaalisten palvelujen kehitystehtävissä. Osallistut aktiivisesti prosessien ja palvelujen kehittämiseen sekä prosessitiedon analysointiin. Tehtäviisi kuuluvat kehitettävien digitaalisten palvelujen testaaminen, dokumentointi ja käyttöönotto.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää analysointitaitoa ja kykyä kehittää uusia toimintamalleja sekä viedä ne käytäntöön. Kokemus digitaalisuuteen liittyvistä tehtävistä ja vesiliiketoiminnan tuntemus katsotaan eduksesi.

Sinulla on soveltuva tekninen AMK- tai korkeakoulututkinto tai olet juuri valmistumassa. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja tunnet yleisimmät ohjelmointikielet. Olet yhteistyökykyinen, joustava ja toimeen tarttuva tiimipelaaja.

Työtehtävä edellyttää matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, monipuolisen työnkuvan ja mahdollisuuden kehittää uusia digitaalisia ratkaisuja yhdessä Jyväskylän Energian ammattilaisten kanssa.

Tehtävä on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

teknologiapäällikkö Aki Finér, p. 044 529 9605, aki.finer[at]jenergia.fi. Tehtävään liittyvät puhelinyhteydentotot 8.11.klo 14-16 tai 14.11. klo 8-10.

Hakeminen

Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksineen täällä.

Hakuaika

Hae paikkaa 20.11.2017 mennessä.

Muuta

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksytty terveystarkastus, joka sisältää huumetestauksen.

Pisara® on Jyväskylän Energia Oy:n uusi palvelukonsepti, jolla Jyväskylässä testatut parhaat käytännöt ja osaaminen tuodaan myös muiden kuntien käyttöön. Pisara on vesihuollon operaattori ja kehityskumppani, jolla on monipuolista vesihuollon ja energia-alan osaamista, ainutlaatuinen digitaalisten ratkaisujen valikoima ja niitä tukevat, valmiit tietojärjestelmät. www.pisara.com

 


Kommentit ilmestyvät moderoinnin jälkeen. Kommenteissa ei saa rikkoa lakia eikä viestinnän hyviä tapoja.