Ota yhteyttä

Aurinkoenergiaa taloyhtiöille

Oletko miettinyt, miten aurinkosähkö soveltuisi taloyhtiöösi? Kysy meiltä!

Myymme Nova-aurinkosähköjärjestelmiä erikokoisille taloyhtiöille. Kun yhdistät Novan ekologiseen kaukolämpöön, saat minimoiduksi taloyhtiösi hiilijalanjäljen pienellä investoinnilla.

Järjestelmä mitoitetaan vastaamaan taloyhtiösi kiinteistösähkön kulutusta. Perussääntönä on, että mikäli taloyhtiösi rakennuksen katon toinen lape osoittaa kaakon ja lounaan välille, on aurinkosähkön asentaminen kannattavaa.

Kysy tarjousta kokonaispaketista, joka sisältää asennuksen ja käyttöönoton lisäksi tarvittavat luvat, sopimukset sekä joustavat maksuehdot.

Nova – aurinkosähköä taloyhtiöihin


Yleensä aurinkopaneelien tuottama energia kannattaa käyttää kiinteistössä itse. Sähköverkon ulkopuolisia järjestelmiä kutsutaan Off-Grid -järjestelmiksi. Tällaisia kohteita ovat useimmiten vapaa-ajan asunnot.

Aurinkosähköjärjestelmistä löytyy myös sähköverkkoon kytkettäviä aurinkovoimaloita, joita kutsutaan On-Grid -järjestelmiksi. Kun aurinkosähköä ei ole saatavilla, saa käyttösähkön saumattomasti paikallisesta sähköverkosta.

EN1090-sertifioidut aurinkopaneelien asennusjärjestelmät on suunniteltu Suomen ankariin ilmasto-olosuhteisiin soveltuviksi. Kumppanitoimittajaltamme, keuruulaiselta Solartukulta saat aurinkosähköjärjestelmien asennustelineet kaikille kattotyypeille sekä seinä- ja maa-asennuksiin.

Laajennettu tuotetakuu maksimaaliseen turvaan


Korkean laadun ja valmistustekniikan ansioista Nova-paneeleille myönnetään laajennettu täystakuu. Takuu suojaa järjestelmääsi ulkoisilta tekijöiltä, kuten sään aiheuttamilta vahingoilta, varkauksilta tai käyttöhäiriöiden aiheuttamilta vahingoilta.

Jopa 35 % tavanomaista parempi tuotto


Nova-järjestelmät antavat korkeaa tuottoa koko elinkaarensa ajan. Ensimmäisen vuoden tuottotakuu on vähintään 97 % mitatusta maksimitehosta.

Normaalisti aurinkopaneelien tuotto ajan myötä pienenee. Novan paneelit säilyttävät tehonsa niin hyvin, että 30 vuoden tuottotakuun saavissa laitteistoissa teho vähenee alle 0,35 % vuodessa. Myös 25 vuoden tuottotakuupaneeleissa vähennys jää alle 0,71 % / vuosi.

Tuottotakuu tarkoittaa sitä, että viimeisenäkin tuottotakuuvuotena lähtötehoa on edelleen jäljellä vähintään 87 % (30 vuoden paketit) tai 80 % (25 vuoden paketit). Mikäli tuottoteho jää alle takuuarvojen, korvaamme sinulle erotuksen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!


Taloyhtiöiden aurinkosähköjärjestelmissä sinua auttaa:

Asiakkuuspäällikkö Ilkka Mustonen, p. 040 669 2363, ilkka.mustonen(at)jenergia.fi

 

Ilkka Mustonen
Asiakaspäällikkö

Yhteystiedot:
Puh. 040 669 2363
PL 4, 40101 Jyväskylä
Kivääritehtaankatu 6 C, 2. krs
etunimi.sukunimi@jenergia.fi