Ota yhteyttä
 

Tule töihin

Jyväskylän Energia on haluttu työnantaja, joka tukee henkilöstön kehittymistä ja hyvinvointia. Noin 260 asiantuntijan henkilöstö työskentelee Jyväskylässä. Ammattilaistemme tehtävät ovat monipuoliset. Yhteistä tuotannollisessa organisaatiossamme ovat korkeat osaamisvaatimukset.

JE:n perustehtävä on luoda edellytykset asiakkaiden hyvinvoinnille tarjoamalla älykkäitä ratkaisuja energian ja veden tuotantoon, jakeluun ja käyttöön. JE:llä on käynnissä useita kehitysprojekteja, joissa henkilöstö hankkii uusia asiantuntijuuksia ja rakentaa itse huomisen työyhteisöään.  

Merkittävä osa henkilöstöstä työskentelee voimalaitoksilla ja vesilaitoksilla. Sähkön, kaukolämmön ja veden verkostojen suunnittelussa, rakennuttamisessa ja kunnossapidossa työ etenee synergisellä otteella yli tuoterajojen. Myös JE:n asiakaspalvelu, myynti, markkinointi ja viestintä palvelevat kaikkia asiakkaitamme.

Jos avoimissa työpaikoissamme ei juuri nyt ole sinua kiinnostavaa tehtävää, voit jättää oheisella lomakkeella avoimen työhakemuksen. Jos haluat ehdottaa Jyväskylän Energialle gradun tai opinnäytetyön aihetta tai hakea harjoitteluun, kannattaa täyttää niitä varten tarkoitettu lomake. Kesätyöhakumme aukeaa helmikuussa ja kesätyöpaikat täytetään pääsääntöisesti toukokuun loppuun mennessä.

Huom! Rekrytointijärjestelmämme on vaihtunut 1.1.2018. Ennen vuodenvaihdetta täytetyt avoimet- tai harjoitteluhakemukset eivät siirry automaattisesti uuteen järjestelmään. Mikäli haluat, että hakemuksesi on voimassa vielä vuonna 2018, tee se uudelleen tammikuusta 2018 alkaen. Kiitos!

Avoimet työpaikat 

Työhakemukset


Avoimet työpaikkamme näet sivun alareunassa. Lisätiedot ja hakulomake avautuvat klikkaamalla tehtävänimikettä.

Omat lomakkeensa löytyvät myös avoimille hakemuksille, harjoittelu- ja opinnäytetyö- sekä kesätyöhakemuksille.