Ota yhteyttä

 

Sähkötuotteet

Sähkötuotteemme lajiteltuna tuotantotavan mukaan:


Puusähkö
on Vihreää Sähköä. Sen tuottamiseen hyödynnetään lähiseudulta metsistä saatavia, uusiutuvia energianlähteitä. Puusähkö on oman maakunnan energiasta tuotettua, ympäristöystävällistä sähköä. Tuotamme puusähköä vuodessa noin 400-500 GWh, mikä vastaa karkeasti noin 22 500 sähkölämmitteisen omakotitalon vuosikulutusta. Vuoden 2014 alkaen tuotamme kaikille kotitalousasiakkaillemme Vihreää Sähköä Normisähkön hinnalla.
Tee sähkösopimus


Tuulisähkön
tuottaminen itse Keski-Suomessa on haasteellista. Voit silti valita ympäristöystävällisen tuulisähkön, jota tuotetaan Porin ja Raahen tuulipuistoissa. Saamme Tuulisähköä osakkuusyhtiömme Suomen Hyötytuuli Oy:n kautta n. 12 GWh vuodessa, mikä vastaa 600 sähkölämmitteisen omakotitalon vuosikulutusta. 
Tee sähkösopimus

 

Pörssisähkö on uutuustuotteemme! Pörssisähkö on valintasi, mikäli haluat seurata sähkön hintakehitystä ajantasaisesti: sähkösi hinnoitellaan joka tunti NordPool-sähköpörssin mukaisesti. Pörssisähkö sopiikin erinomaisesti aktiiviselle, taloudestaan tarkalle ja valveutuneelle käyttäjälle. Tee sopimus tai kysy lisätietoja Pörssisähköstä asiakaspalvelustamme: puh. 014 366 4010. 
Tutustu Pörssisähköön 

 

Normisähkö on sähköä, jota tuotetaan yhdistämällä monia eri tuotantotapoja. Normisähkön tuottamisessa käytetään uusiutuvien energialähteiden lisäksi myös fossiilisia eli uusiutumattomia energianlähteitä, kuten turve ja ydinvoima.
Myymme normisähköä yritysasiakkaillemme.

Laske sähkön hinta hintalaskurillamme