Ota yhteyttä

Kiinnostaako aurinkosähkö? Meiltä saat laadukkaat aurinkopaneelit käyttövalmiiksi asennettuna

Kotiwatti-aurinkopaneelit asennettuna


Aurinkosähkö on käytännöllinen tapa tuottaa puhdasta energiaa huolettomasti ja luotettavasti. Katolle asennettu aurinkosähkövoimala voi parhaimmillaan tuottaa merkittävän osan talon tarvitsemasta vuosittaisesta sähköstä.

 

Aurinkosähköä vaivattomasti avaimet käteen -periaatteella!


Aurinkojärjestelmät toimittaa ja asentaa avaimet käteen -periaatteella yhteistyökumppanimme Kotiwatti Oy. Jätä tarjouspyyntö alla olevalla lomakkeella, niin Kotiwatti ottaa sinuun yhteyttä vuorokauden sisällä (arkisin). Tarkan tarjouksen antaminen edellyttää aina käyntiä paikan päällä järjestelmän ja asennustyön oikein mitoittamiseksi. Arviokäynnin ajankohta sovitaan Kotiwatin kanssa ja se on asiakkaalle maksuton.  

Avaimet käteen -pakettien hinnat ovat alkaen 7400 € (Kotiwatti 3,06 kWp järjestelmä asennettuna). Saat paneelit käyttövalmiina paikalleen asennettuna ja verkkoon kytkettynä, minne tahansa Oulun eteläpuoliseen Suomeen lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Saatavilla on sekä sähköverkkoon kytkettäviä järjestelmiä että akullisia aurinkopaneeleita sähköttömiin kesämökkeihin.

Toimitus sisältää kaiken tarvittavan:

 • kokonaisuuden suunnittelun
 • lupaprosessit
 • aurinkopaneeliston
 • sähkö- ja kytkentälaitteiston
 • liitynnän talon sähköpääkeskukseen
 • tarvittaessa myös rahoituksen

 

Paneelien asennustyön hinnasta saat kotitalousvähennyksen verotuksessa. Paneelit laskuttaa Kotiwatti Oy.

  

Korkealaatuiset, sertifioidut paneelit 10 vuoden takuulla

 • Kotiwatin aurinkovoimalat on suunniteltu Suomessa pitkän kokemuksen ja osaamisen pohjalta.
 • Teknisenä perusratkaisuna ovat monikiteiset piikennot.
 • Verkkoon kytkettäviin järjestelmiin tarkoitetut aurinkopaneelit on sertifioitu IEC61215-ympäristövaatimusten mukaisesti. Vaatimuksiin kuuluvat muun muassa erityisen suuren lumikuorman testi sekä turvallisuusstandardi IEC61730:n läpäisy.
 • Aurinkopaneeleilla on 10 vuoden materiaali- ja valmistustakuu. Lisäksi 90 % tuottotakuu 10 vuoden ajan ja 80 % tuottotakuu 25 vuoden ajan. Inventterillä takuu on 5 vuotta. Mekaniikan takuuaika on 10 vuotta ja muiden osien 2 vuotta (kaapelit, kytkimet jne.).
 • Takuun antaa valmistaja ja maahantuoja Kotiwatti Oy

 

Ylijäämätuotannon voit syöttää sähköverkkoon ja saada siitä hyvityksen sähkölaskulle

Jos aurinkopaneelisi tuottavat enemmän sähköä kuin mikä on kulutus, voit hyötyä tästä ylijäämäsähköstä syöttämällä sen sähköverkkoon. Ostamme omilta sähkönmyynnin asiakkailtamme ylijäämäsähkön spot-hinnalla (Nord Pool -sähköpörssin Suomen alueen tuntihinta).

Sopimuksen tekemiseksi ylijäämäsähkön myynnistä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: p. 014 366 4010

 

Pyydä tarjous aurinkopaneeleista

Nimi*
Katuosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite
Aurinkopaneelien asennusosoite, jos eri kuin yllä

 

 

 

 

 

Tutustu paneelien toimittajaan:

 
 

 

Jos tahdot tietää enemmän pientuottajaksi ryhtymisestä, tutustu sivuillamme aurinkosähkön ja muun pientuotannon ohjeistuksiin. Muistathan kuitenkin, että Kotiwatin avaimet käteen -paketissa Kotiwatti hoitaa puolestasi kaikki tarvittavat lupatoimenpiteet.

 

Aurinkosähkö ja muu pientuotanto