Ota yhteyttä

Tältä sivulta löydät kaikki JEE!-etuohjelman voimassa olevat edut ja tarjoukset. Varauduthan aina todentamaan etuasiakkuutesi etua lunastaessa.Useimpien etujen lunastus ja asiakkuuden todentaminen hoituu kätevästi Cardu-sovelluksen mobiilikortilla tai viimeisintä JE:n laskua / uutiskirjettä näyttämällä. Cardusta kerrotaan lisää täällä.

 

Lainaa mittareitamme Jyväskylän pääkirjastolta!


Radonmonitori, kosteusmittari ja sähkönkulutusmittari ovat lainattavissa veloituksetta asiakkaillemme Jyväskylän pääkirjastolta. Lainaus tapahtuu kirjastokortilla.

 

Muut edut 

 

Laajiksen Seikkailupuiston kesäetu + alamäkipotkulautailuetu

JEE!-asiakkaana seikkailet koko kesän lokakuun 2017 loppuun saakka Laajiksen Seikkailupuistossa 10 % alennuksella. Etu on voimassa joka viikko ma-pe. Lisäksi saat alamäkipotkulautailusta 20 % alennuksen myös lokakuun loppuun saakka. Edut voi lunastaa Cardun mobiilikupongilla tai viimeisintä JE:n laskua tai uutiskirjettä näyttämällä.

 

Uusi, etäohjattava ilmalämpöpumppu valmiiksi asennettuna - tilaa nyt ja saat 50 € JEE!-alennuksen

Kaipaatko kotiin tai mökille näppärää konstia pitääksesi lämpötilan optimaalisena ympäri vuoden? Tutustu uuteen testivoittaja GREE U-Crown 35-A/W -ilmalämpöpumppuun ja tilaa omasi pian! JEE!-etuasiakkaana saat pumpusta 50 € alennuksen. Tarjous on voimassa toistaiseksi.
Lue lisää täältä: www.jyvaskylanenergia.fi/ilmalampopumppu

 

 Niemeltä muuttolaatikot puoleen hintaan

JEE!-etuasiakkaana saat muuttolaatikot Niemeltä puoleen hintaan (norm. 0,16 €/ltk/päivä). Muuttolaatikoita voi vuokrata Niemen toimipisteistä, jotka sijaitsevat Jyväskylässä, Oulussa, Lahdessa, Tampereella, Turussa ja Helsingissä. Niemi toimittaa muuttolaatikoita myös muualle Suomeen. Toimitusmaksu määräytyy toimitusalueen mukaan.

Minimi laatikkomäärää tai vuokra-aikaa ei ole. Etu on voimassa vuoden 2017 loppuun saakka ja sen voi lunastaa Cardun mobiilikupongilla tai viimeisintä JE:n laskua tai uutiskirjettä näyttämällä.
 

Korjaamo Ykköset Oy

Kaikki korjaamotyöt - 15 %. Mainitse JEE!-etuasiakkuudestasi aikaa varatessa. Varaukset ja tiedustelut:
040 419 8525 Muurame
044 755 0266 Seppälä (Jyväskylä)
Edun lunastus Cardun kuponkia, viimeisintä JE:n laskua tai uutiskirjettä näyttämällä. Etu voimassa vuoden 2017 loppuun saakka.

 

Älylän Ehtoo -klubi

Älylän Ehtoo on Yläkaupungin yö -festivaalin tukiklubi, joka järjestetään muutaman kerran vuodessa Vakiopaineessa Jyväskylän yläkaupungilla. JEE!-asiakkaat saavat 20 % alennuksen Älylän Ehtoon -klubilipuista. Liput ovat ostettavissa tapahtumapäivänä tapahtumapaikan ovelta. JEE!-edun saa lunastettua Cardun mobiilikuponkia tai viimeisintä laskua näyttämällä.

Seuraava klubi järjestetään perjantaina 24.11. Vakiopaineessa. Esiintyjinä klubilla nähdään Mäsä sekä Slack Bird. JEE!-liput 6€.

 

 

 

 

 

 

Katso tarjouksemme ja
tee edullinen sähkösopimus!
 

Tee sopimus