Ota yhteyttä

 

Tältä sivulta löydät kaikki JEE!-etuohjelman voimassa olevat edut ja tarjoukset. Varauduthan aina todentamaan etuasiakkuutesi etua lunastaessa.Useimpien etujen lunastus ja asiakkuuden todentaminen hoituu kätevästi Cardu-sovelluksen mobiilikortilla tai viimeisintä JE:n laskua / uutiskirjettä näyttämällä. Cardusta kerrotaan lisää täällä.

 

Lainaa mittareitamme Jyväskylän pääkirjastolta!


Radonmonitori, kosteusmittari ja sähkönkulutusmittari ovat lainattavissa veloituksetta asiakkaillemme Jyväskylän pääkirjastolta. Lainaus tapahtuu kirjastokortilla.

 

Muut edut 

 

Jyväskylän kaupunginteatteriin JEE!-hinnalla

Nyt seuraaviin näytöksiin JEE!-etuhintaan:

Peter Pan -musikaali
pe 9.2. klo 19.00
pe 23.2. klo 19.00
JEE!-etuhinta 25 €/lippu, (norm. 36 €), maks. 4 etulippua/asiakas

Kolme sisarta -draama
la 24.2. klo 19.00
JEE!-etuhinta 13 €/lippu (norm. 26 €), maks. 2 etulippua/asiakas

Etuhintaiset teatteriliput saat vain Jyväskylän kaupunginteatterin lippumyymälästä (Vapaudenkatu 36) Cardun mobiilikuponkia, viimeisintä laskua tai uutiskirjettä näyttämällä. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Etuhintaisia lippuja rajoitetusti.
Teatterin lippumyymälä palvelee arkisin klo 12-17 (esitys- ja konsertti-iltoina klo 19 saakka), p. 014 266 0110.

 

WayOut -escape room: JEE!-alennus

WayOut tarjoaa kaikissa toimipisteissään (Jyväskylä, Tampere ja Hyvinkää) 3-5 hengen ryhmille 20 € alennuksen sunnuntaista torstaihin 1.7.2018 saakka. Edun saa lunastettua Cardun mobiilikupongilla tai viimeisintä JE:n sähkölaskua näyttämällä. Mainitse asiakkuudestasi varausta tehdessäsi. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

 

  Alennusta Total Market -verkkokaupasta

JEE!-asiakkaana saat 15 % alennuksen Total Market -verkkokaupan normaalihintaisista tuotteista, lukuun ottamatta koneita, laitteita ja värikasetteja. Alennus aktivoidaan maksuvaiheessa koodilla JEEASIAKKUUS15. Edun saa koodilla silloin, kun ostot ovat min. 50 € sis. alv + toimituskulut. Etu on voimassa 31.12.2018 saakka.

 

Uusi, etäohjattava ilmalämpöpumppu valmiiksi asennettuna - tilaa nyt ja saat 50 € JEE!-alennuksen

Kaipaatko kotiin tai mökille näppärää konstia pitääksesi lämpötilan optimaalisena ympäri vuoden? Tutustu uuteen testivoittaja GREE U-Crown 35-A/W -ilmalämpöpumppuun ja tilaa omasi pian! JEE!-etuasiakkaana saat pumpusta 50 € alennuksen. Tarjous on voimassa toistaiseksi.
Lue lisää täältä: www.jyvaskylanenergia.fi/ilmalampopumppu

 
Korjaamo Ykköset Oy

Kaikki korjaamotyöt - 15 %. Mainitse JEE!-etuasiakkuudestasi aikaa varatessa. Varaukset ja tiedustelut:

040 419 8525 Muurame
044 755 0266 Seppälä (Jyväskylä)

Edun lunastus Cardun kuponkia, viimeisintä JE:n laskua tai uutiskirjettä näyttämällä. Etu voimassa vuoden 2018 loppuun saakka.

 

Älylän Ehtoo -klubi

Älylän Ehtoo on Yläkaupungin yö -festivaalin tukiklubi, joka järjestetään muutaman kerran vuodessa Vakiopaineessa Jyväskylän yläkaupungilla. JEE!-asiakkaat saavat 20 % alennuksen Älylän Ehtoon -klubilipuista. Liput ovat ostettavissa tapahtumapäivänä tapahtumapaikan ovelta. JEE!-edun saa lunastettua Cardun mobiilikuponkia tai viimeisintä laskua näyttämällä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Katso tarjouksemme ja
tee edullinen sähkösopimus!
 

Tee sopimus