Ota yhteyttä

Tältä sivulta löydät kaikki JEE!-etuohjelman voimassa olevat edut ja tarjoukset. Varauduthan aina todentamaan etuasiakkuutesi etua lunastaessa.Useimpien etujen lunastus ja asiakkuuden todentaminen hoituu kätevästi Cardu-sovelluksen mobiilikortilla tai viimeisintä JE:n laskua / uutiskirjettä näyttämällä. Cardusta kerrotaan lisää täällä.

 

Lainaa mittareitamme Jyväskylän pääkirjastolta!


Radonmonitori, kosteusmittari ja sähkönkulutusmittari ovat lainattavissa veloituksetta asiakkaillemme Jyväskylän pääkirjastolta 9.2. alkaen. Lainaus tapahtuu kirjastokortilla. Palvelupisteemme Kivääritehtaankadulla on sulkenut ovensa 20.1.2017.

 

Muut edut 

 

Laajiksen JEE!-edut 

Laajis tarjoaa JEE!-asiakkaille koko loppukauden ajan (17.4. saakka) päivälipun rinteeseen hintaan 15 € (norm. 30 €) ja vuokravälineet niitä tarvitseville 15 € / päivä (norm. 30 €). Alle 6-vuotiaat lapset pääsevät mäkeen ilmaiseksi maksavan vanhemman seurassa ja saavat myös laskuvälineet maksutta (vuokravälineitä rajoitetusti). Myös lasten hiihtokoulusta saat JEE!-asiakkaana 20 % alennuksen 17.4. saakka.

Edun saa lunastettua Cardun mobiilikupongilla tai viimeisintä JE:n laskua tai uutiskirjettä näyttämällä.

 

Jyväsmuuttojen JEE!-etu muuttopalvelusta

Muuttopalveluetu: Kaksi muuttomiestä + pakettiauto päivän ajaksi (8 tuntia) hintaan 490 € (norrm. hinta 700-800 €).

Tarjous voimassa autojen varaustilanteen mukaan heinäkuun loppuun saakka, ma-pe klo 9-17 välillä. Tarjoukseen sisältyy 100 km ajoa. Kaikki varaukset sähköpostin / kotisivujen kautta vähintään 5vrk aikaisemmin. Varauksen yhteydessä mainittava JEE!-etuasiakkuus.

 

Niemeltä muuttolaatikot puoleen hintaan

JEE!-etuasiakkaana saat muuttolaatikot Niemeltä puoleen hintaan (norm. 0,16 €/ltk/päivä). Muuttolaatikoita voi vuokrata Niemen toimipisteistä, jotka sijaitsevat Jyväskylässä, Oulussa, Lahdessa, Tampereella, Turussa ja Helsingissä. Niemi toimittaa muuttolaatikoita myös muualle Suomeen. Toimitusmaksu määräytyy toimitusalueen mukaan.

Minimi laatikkomäärää tai vuokra-aikaa ei ole. Etu on voimassa vuoden 2017 loppuun saakka ja sen voi lunastaa Cardun mobiilikupongilla tai viimeisintä JE:n laskua tai uutiskirjettä näyttämällä. 

 

Tarjous FUJITSU -ilmalämpöpumpuista

Mikä tahansa FUJITSU ilmalämpöpumppu / jäähdytyslaitteisto asennettuna 5 vuoden täystakuulla: 100 € alennus hinnasta. Lisäksi vanhan laitteiston purku ja toimitus kierrätykseen veloituksetta hankittaessa uusi laitteisto (edun arvo 140 €). Etu on voimassa 30.4.2017 saakka ja sen voi lunastaa Cardun mobiilikupongilla tai viimeisintä JE:n laskua tai uutiskirjettä näyttämällä. Ota yhteyttä: P. 0440 245 666 / info(at)matthiasfried.fi


 

Korjaamo Ykköset Oy

Kaikki korjaamotyöt - 15 %. Mainitse JEE!-etuasiakkuudestasi aikaa varatessa. Varaukset ja tiedustelut:
040 419 8525 Muurame
044 755 0266 Seppälä (Jyväskylä)
Edun lunastus Cardun kuponkia, viimeisintä JE:n laskua tai uutiskirjettä näyttämällä. Etu voimassa vuoden 2017 loppuun saakka.

 

Älylän Ehtoo -klubi

Älylän Ehtoo on Yläkaupungin yö -festivaalin tukiklubi, joka järjestetään muutaman kerran vuodessa Vakiopaineessa Jyväskylän yläkaupungilla. JEE!-asiakkaat saavat 20 % alennuksen Älylän Ehtoon -klubilipuista. Liput ovat ostettavissa ennakkoon Älylän Ehtoon sivuilta sekä tapahtumapäivänä tapahtumapaikan ovelta. JEE!-edun saa lunastettua Cardun mobiilikuponkia tai viimeisintä laskua näyttämällä.

 

 

 

 

 

 

Katso tarjouksemme ja
tee edullinen sähkösopimus!
 

Tee sopimus