Ota yhteyttä

Tältä sivulta löydät kaikki JEE!-etuohjelman voimassa olevat edut ja tarjoukset. Varauduthan aina todentamaan etuasiakkuutesi etua lunastaessa.Useimpien etujen lunastus ja asiakkuuden todentaminen hoituu kätevästi Cardu-sovelluksen mobiilikortilla tai viimeisintä JE:n laskua / uutiskirjettä näyttämällä. Cardusta kerrotaan lisää täällä.

 

Lainaa mittareitamme Jyväskylän pääkirjastolta!


Radonmonitori, kosteusmittari ja sähkönkulutusmittari ovat lainattavissa veloituksetta asiakkaillemme Jyväskylän pääkirjastolta. Lainaus tapahtuu kirjastokortilla.

 

Muut edut 

 

Jyväsmuuttojen JEE!-etu muuttopalvelusta

Muuttopalveluetu: Kaksi muuttomiestä + pakettiauto päivän ajaksi (8 tuntia) hintaan 490 € (norrm. hinta 700-800 €).

Tarjous voimassa autojen varaustilanteen mukaan heinäkuun 2017 loppuun saakka, ma-pe klo 9-17 välillä. Tarjoukseen sisältyy 100 km ajoa. Kaikki varaukset sähköpostin / kotisivujen kautta vähintään 5vrk aikaisemmin. Varauksen yhteydessä mainittava JEE!-etuasiakkuus.

 

Niemeltä muuttolaatikot puoleen hintaan

JEE!-etuasiakkaana saat muuttolaatikot Niemeltä puoleen hintaan (norm. 0,16 €/ltk/päivä). Muuttolaatikoita voi vuokrata Niemen toimipisteistä, jotka sijaitsevat Jyväskylässä, Oulussa, Lahdessa, Tampereella, Turussa ja Helsingissä. Niemi toimittaa muuttolaatikoita myös muualle Suomeen. Toimitusmaksu määräytyy toimitusalueen mukaan.

Minimi laatikkomäärää tai vuokra-aikaa ei ole. Etu on voimassa vuoden 2017 loppuun saakka ja sen voi lunastaa Cardun mobiilikupongilla tai viimeisintä JE:n laskua tai uutiskirjettä näyttämällä. 

 
 

Korjaamo Ykköset Oy

Kaikki korjaamotyöt - 15 %. Mainitse JEE!-etuasiakkuudestasi aikaa varatessa. Varaukset ja tiedustelut:
040 419 8525 Muurame
044 755 0266 Seppälä (Jyväskylä)
Edun lunastus Cardun kuponkia, viimeisintä JE:n laskua tai uutiskirjettä näyttämällä. Etu voimassa vuoden 2017 loppuun saakka.

 

Älylän Ehtoo -klubi

Älylän Ehtoo on Yläkaupungin yö -festivaalin tukiklubi, joka järjestetään muutaman kerran vuodessa Vakiopaineessa Jyväskylän yläkaupungilla. JEE!-asiakkaat saavat 20 % alennuksen Älylän Ehtoon -klubilipuista. Liput ovat ostettavissa ennakkoon Älylän Ehtoon sivuilta sekä tapahtumapäivänä tapahtumapaikan ovelta. JEE!-edun saa lunastettua Cardun mobiilikuponkia tai viimeisintä laskua näyttämällä.

 

 

 

 

 

 

Katso tarjouksemme ja
tee edullinen sähkösopimus!
 

Tee sopimus