Ota yhteyttä

Haukku ei tee haavaa Nisulan lämppärin katutaideteoksiin

Pietarilainen katutaiteilija Natalia Floksy

Pietarilainen katutaiteilija Natalia Floksy

22.8.2015

Monikulttuurisin voimin toteutettu katutaide piristää koirapuiston kaikenkarvaisten kävijöiden ja ohikulkijoiden maisemaa, kun Nisulan lämpökeskuksen seinämuuri saa nuorekkaan ilmeen – sääli vain, että työt jäävät niin monen katseilta piiloon!

 

Elokuun aurinko hehkui lauantain katutaidetyöpajassa välillä turhankin kuumasti, kun eri-ikäiset graffitintekijät ja katutaiteilijat pistivät parastaan. Paikalla oli myös fanittajia.

Katutaidetyöpaja oli Suomen opetus- ja kulttuuriministeriö rahoittama. Osansa eri kaupungissa järjestettävien pajojen tuloksista saavat myös Kuopio, Tampere, Helsinki ja Oulu.

JE tehtävä oli tarjota taiteilijoiden töiden pohjaksi lämpökeskuksen seinä ja heittää ohjakset pajan jo nimeä hankkineelle vetäjälle. Suomi-Venäjä –seuran organisoiman pajan ohjaajana toimi pietarilainen Natalia Floksy.

Ohjauksen ohessa Natalia ehti toteuttaa kolmessa päivässä myös oman ennalta luonnostellun työnsä, joka kuvaa kahden värin ikuista rakkautta. Työ kuuluu iloisen Natalian oman arvion mukaan hänen parhaisiinsa. Aiempaan tuotantoon voi tutustua hänen kotisivuillaan www.floksy.com.

Työt valmistuvat viikon puoliväliin mennessä.