Ota yhteyttä

Tervetuloa Jäädiskoon!

20.2.2018

Perinteinen Jäädisko järjestetään Jyväskylässä torstaina 22.2.2018 klo 17-20. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikenikäiset luistelijat ja diskoilijat.

Jo perinteeksi muodostuneessa, Jyväskylän Energian ja JYPin yhteistyössä järjestämässä Jäädiskossa kuka tahansa pääsee luistelemaan ammattilaisten areenalla diskovalojen loisteessa ja DJ:n soittamaman musiikin tahdissa. 400:lle ensimmäiselle diskokävijälle on varattu kahvia / mehua munkin kera. Mukana menossa mm. JYPin liigapelaajia, live DJ sekä Jyväskylän Taitoluisteluseura.

Tapahtuma on kaikille avoin, ikärajaton, maksuton ja päihteetön. Mukaan tarvitset vain omat luistimet ja suojavarusteet – pukuhuoneet ovat käytettävissä. Asu on vapaa, mutta kiekkomailoja tai maaleja ei tapahtumassa käytetä. Luistelu tapahtuu jokaisen omalla vastuulla.

Tapahtuman Facebook-sivun löydät täältä - käy osallistumassa tapahtumasivulla myös biisitoivekisaan. Jos julkaiset tapahtumasta kuvia tai videoita, olemme iloisia, jos käytät niissä tunnistetta #jäädisko2018.

Tervetuloa diskoilemaan!

Jäädisko 2018 LähiTapiola Areenalla (Rautpohjankatu 10, entinen Synergia-areena) torstaina 22.2. klo 17-20.